Hasselhoffova dcéra vyrazila polonahá do ulíc! Vystavila krivky XXL!

V atmosfére prebiehajúcich týždňov módy sa k slovu nedostali len svetoznámi dizajnéri. Prihlásili sa oň aj ženy s krivkami. A do ich čela sa postavila dcéra Davida Hasselhoffa.

19.02.2018 00:00
Hayley Hasselhoff Foto: ,
Modelka a herečka Hayley Hasselhoff (v strede) sa v Londýne zúčastnila na "odhalenom proteste" proti tomu, že modelkám na mólach chýbajú krivky.
debata (7)

Dvadsaťpäťročná Hayley je už dlhší čas modelkou s krivkami a predvádza či fotí najmä oblečenie pre plnšie ženy. Minulý týždeň v piatok sa spoločne s niekoľkými blogerkami a influencerkami postavila na londýnsku ulicu len v spodnej bielizni. Odkaz bol jasný – viac kriviek a plných tvarov na módne móla.

Nie je tak celkom jasné, či sa takýmto druhom protestu podarí niečo zmeniť – zostava dám však na seba pozornosť pritiahla. Určite aj preto, že v chladnom londýnskom počasí sa predviedli v naozaj miniatúrnych kúskoch dámskej bielizne.

Modelka a herečka Hayley Hasselhoff  sa v... Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
Hayley Hasselhoff Modelka a herečka Hayley Hasselhoff sa v Londýne predvádzala na ulici len v negližé.

Hasselhoff, ktorá sa okrem modelingu venuje aj hereckej kariére – napríklad v seriáli Huge, stavila na čierne body s čipkou a hrdo ukázala svoje kypré poprsie aj boky. Už dávnejšie v rozhovore uviedla, že ako každá žena, aj ona o sebe a svojom tele pochybuje. „Moja voľba je však byť spokojná s telom, ktoré mám. Musíte sa mať radi za to, aký ste dnes, aby ste sa dostali tam, kde túžite byť zajtra,“ uviedla vtedy platinová blondínka.

zväčšiť Modelka a herečka Hayley Hasselhoff (štvrtá... Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
Hayley Hasselhoff Modelka a herečka Hayley Hasselhoff (štvrtá zľava) sa v Londýne zúčastnila na "odhalenom proteste" proti tomu, že modelkám na mólach chýbajú krivky.

© Autorské práva vyhradené

7 debata chyba
Viac na túto tému: #Londýn #krivky #negližé #spodná bielizeň #Hayley Hasselhoff

+ Posilnite svoju imunitu zdravou stravou a odpočinkom.
Neočakávané príjmy vás potešia, buďte pripravený....

+ Správajte sa disciplinovane, pomôže vám v tom aj cvičenie.
Napravte svoje chyby z minulosti, nie je to hanba....