Najsexi bacuľka je znovu v bikinách. A pozor, teraz povolala aj mamu!

Topmodelka Ashley Graham sa už dávnejšie zaradila medzi ikony módneho sveta a vzory mnohých žien. Vďaka za to nepochybne patrí aj jej prirodzenosti a zdravému sebavedomiu, s ktorým hrdo vystavuje oblé tvary.

20.02.2018 15:19
Ashley Graham (vľavo) a jej mama Linda Graham Foto:
Modelka Ashley Graham (vľavo) a jej mama Linda Graham v plavkovej kampani Swimsuit for all.
debata (8)

Graham, ktorej kariéru naštartovala priam raketovou rýchlosťou titulná strana Sports Illustrated, pred dvoma rokmi, stihla už uviesť na trh vlastnú líniu džínsov či bikín. A práve plavky a bikiny sú v hlavnej úlohe a najčastejšie sa vyskytujúce počas jej pracovných aktivít.

Iba nedávno sa oficiálne objavila na stránke s online-predajom Grahamovej kolekcie nová reklamná kampaň. Výnimočná je nepochybne v tom, že Ashley v nej nie je sama, ale vypomohla si vlastnou krvou. Do plaviek sa po jej boku vyzliekla aj mama Linda a obe dámy tak doslova vystihujú slogan značky Swimsuit for all (Plavky pre všetkých).

zväčšiť Modelka Ashley Graham (vľavo) a jej mama Linda... Foto: Reprofoto: Swimsuit for all
Ashley Graham (vľavo) a jej mama Linda Graham Modelka Ashley Graham (vľavo) a jej mama Linda Graham v plavkovej kampani Swimsuit for all.

„Moja mama bola mojím vzorom od detstva a zohrala veľmi živú rolu v mojom objavovaní sebavedomia. Propagovala pozitívny prístup k telu v našej domácnosti dávno predtým, než sa z toho stalo hnutie a jej pozitívne vnímanie vlastného tela sformovalo aj moju schopnosť zostať pozitívna a sebaistá. Nemohla som vybrať nikoho lepšieho na to, aby so mnou oslávil krásu všetkých tvarov a veľkostí v tejto kampani,“ uviedla topmodelka vo vyhlásení pre médiá.

Mama a dcéra Grahamové odcestovali kampaň nafotiť do Maroka a súčasťou kolekcie je trinásť kúskov plážovej garderóby.

zväčšiť Modelka Ashley Graham (vpravo) a jej mama Linda... Foto: Reprofoto: Swimsuit for all
Ashley Graham (vľavo) a jej mama Linda Graham Modelka Ashley Graham (vpravo) a jej mama Linda Graham v plavkovej kampani Swimsuit for all.

© Autorské práva vyhradené

8 debata chyba
Viac na túto tému: #plavky #mama #pozitívna úloha #Ashley Graham #Linda Graham

+ Pomáhajte s triedením odpadu, deti uvidia ako vám na tom záleží.
Zopár vecí sa pokazilo, avšak to nemusí byť len...

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....