Modelky vystavili sexy zbrane. Bozk krásnej Holanďanky stál 500 libier!

Krásky z časopisov a modelingových mól patrili medzi hviezdy podujatia, ktorého cieľom je pomáhať. Stojí za ním známa Ruska.

22.02.2018 00:00
debata
Holandská topmodelka Doutzen Kroes v... Foto: SITA/AP, Joel C Ryan
Holandská topmodelka Doutzen Kroes v neprehliadnuteľnej kreácii. Holandská topmodelka Doutzen Kroes v neprehliadnuteľnej kreácii.

Reč je o bývalej topmodelke Natalii Vodianovej, ktorá sa dnes už na mólo postaví skôr ojedinelo, za to však svoje sily sústredila na filantropiu a pomoc deťom. Jej nadácia Naked Heart Fund stála aj za utorňajším podujatím v Londýne pod názvom Faboulus Funf Fair, v rámci ktorého sa pozvaní hostia zabávali na veľkolepom večierku, no zároveň zbierali peniaze na finančnú výpomoc rodinám či sociálne znevýhodneným deťom na vzdelávanie.

Zľava: Modelky Lara Stone, Natalia Vodianova a...
Holandská topmodelka Doutzen Kroes v...
+3Speváčka Pixie Lott.

Medzi hosťami ruskej krásky, ktorá je štvornásobnou mamou, sa objavili jej kolegyne ako Izabel Goulart či Lara Stone. Pozornosť na seba strhla aj holandská modelka Doutzen Kroes. Bývalý „anjelik“ značky Victoria's Secret dorazil vo výraznej červenej kombinácii z metalickej kože. Overal a trenčkot ju síce celú zahaľovali, no aspoň tak vynikla Kroesovej krásna tvár.

Modelka prezradila, že počas večera ju čaká veľa bozkov. Sľúbila sa totiž zbierať peniaze od hostí. „Za jeden bozk je to päťsto libier,“ prezradila pre portál MailOnline s úsmevom. Dodala tiež, že v módnej kreácii sa veľmi pohodlne necíti. „Ale je to krásny kúsok,“ skonštatovala.

Zľava: Modelky Lara Stone, Natalia Vodianova a... Foto: SITA/AP, Joel C Ryan
Lara Stone, Natalia Vodianova a Izabel Goulart Zľava: Modelky Lara Stone, Natalia Vodianova a Izabel Goulart pózovali fotografom spoločne.

Výrazne menej materiálu mala na sebe modelka Izabel Goulart z Brazílii, ktorá si obliekla trblietavé minišaty z kolekcie Dior. Hostiteľka Vodianova si obliekla model od írskej dizajnérky Simone Rocha. Ďalšia holandská kráska, modelka Lara Stone, zase pútala pozornosť v šatách, ktoré zvýraznili jej bujné poprsie. Témou večera bol vesmír a futuristická nálada.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Londýn #móda #charita #Doutzen Kroes #Izabel Goulart #Natalia Vodianova #Naked Heart

+ Budete sa cítiť výborne, najlepšie na prechádzke so svojím psíkom.
Nestrácajte nádej, pokračujte ďalej v sne o...

+ Čerstvý vzduch a pohyb vonku zlepšia vašu kondíciu.
Nové projekty v práci vám prinesú vzrušenie a výzvy....