Zo šestnástky urobili takúto zvodkyňu! Crawfordovej dcéra na móle

Stredoškoláčka so slávnym menom, Kaia Gerber, zamierila do Paríža na predvádzacie móla.

07.03.2018 00:00
debata

Má len 16 rokov, ale je najväčšou hviezdou týždňov módy. Kaia Gerber predvádzala luxusné kúsky nielen v New Yorku. Aktuálne to robí aj v Paríži. Dcéra Cindy Crawfordovej sa aktuálne ukázala ako modelka na prehliadke značky Chanel.

Modelka Kaia Gerber predvádza kreáciu z... Foto: TASR/AP, Vianney Le Caer
Kaia Gerber Modelka Kaia Gerber predvádza kreáciu z kolekcie jeseň - zima 2018/2019 značky Chanel na prehliadke v Paríži.

Po móle sa prešla v čiernych čipkovaných šatách z kolekcie spomínanej značky na jeseň/zimu. Dráždivý kus čiernej látky so špagetovými ramienkami ešte dopĺňali rukavice v odtieni výraznej ružovej. Nápadne nalíčené oči a neprehlaidnuteľné náušnice premenili slávnu stredoškoláčku na zvodkyňu.

Kaia sa za pár mesiacov, čo vhupla medzi modelkovskú elitu, už stihla ukázať na týždni módy v Miláne aj New Yorku a predvádzala pre zvučné značky ako Karl Lagerfeld, Isabel Marant či Saint Laurent.

Modelka Kaia Gerber predvádza kreáciu z... Foto: TASR/AP, Thibault Camus
Kaia Gerber Modelka Kaia Gerber predvádza kreáciu z kolekcie jeseň - zima 2018/2019 značky Chanel na prehliadke v Paríži.

Pritom svoj debut na móle absolvovala Kaia len pred pár mesiaacmi, v septembri 2017. Angažovala ju vtedy značka Calvin Klein. Koncom roka sa už krásna dcéra Cindy Crawfordovej tešila z titulu Nováčik roka v rebríčku, ktorý každoročne zverejňuje módna obec.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Paríž #Chanel #Kaia Gerber

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...