Top krásky minulosti! Medzi nimi Claudia Schiffer s holým zadočkom

Krásna Nemka našla slávnu fotografiu Maria Testina, na ktorej pózujú topmodelky 90-rokov. Ktorá je tou najsexi?

12.03.2018 00:00
debata (4)

Už pred časom si Claudia Schiffer (47) zaspomínala na svoju modelingovú minulosť šteklivým záberom, na ktorom pózovala vo vani plnej peny a s pohárom šampanského v ruke. Teraz sa slávna štyridsiatnička vrátila do minulosti opäť, ešte o čosi horúcejšou fotografiou.

Schiffer opustila svet módy potom, čo prekročila tridsiatku. „Mnohí ma prosili, aby som sa vrátila a predvádzala. Ale je také príjemné sedieť v publiku a obdivovať tie dievčatá na móle,“ povedala v rozhovore pre „The Edit“.

Krásna Nemka si po odchode z biznisu založila rodinu s filmovým režisérom a producentom Matthewom Vaughnom (47), ktorému porodila tri deti. Spoločne žijú spokojne v Londýne, z času na čas sa objavia na niektorej zo spoločenských ak­cií.

Na svojom Instagrame si aktuálne Schiffer zaspomínala na rok 2008, kedy sa spolu s ďalšími kráskami postavila pred objektív slávneho fotografa Maria Testina. V spoločnosti Naomi Campbellovej (47), Cindy Crawfordovej (52), Christy Turlingtonovej (49), Stephanie Seymourovej (49) a Lindy Evangelista (52) pózuje blond Nemka pomerne naľahko – ukazuje svoj sexi odhalený zadok.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #Claudia Schiffer #Mario Testino

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...