Jedna z najsexi modeliek sveta je single! Krach vzťahu po 10-tich rokoch

Brazílska modelka Alessandra Ambrósio sa po desiatich rokoch rozišla so snúbencom Jamiem Mazurom. Informáciu potvrdil magazín Us Weekly.

17.03.2018 16:00
Alessandra Ambrosio Foto: ,
Brazílska topmodelka Alessandra Ambrosio na prehliadke značky Victoria´s Secret v Šanghaji.
debata

Tridsaťšesťročná rodáčka z Erechimu sa s podnikateľom zasnúbila v roku 2008. Dvojica má spolu dve deti, deväťročnú Anju a päťročného Noaha.

Brazílska topmodelka Alessandra Ambrosio v... Foto: SITA/AP, Antonio Calanni
Alessandra Ambrosio Brazílska topmodelka Alessandra Ambrosio v šatách od Juliena Macdonalda.

Alessandra Ambrósio sa venuje modelingu od 15 rokov. Je víťazkou brazílskej edície Elite Model Look. Po tom, ako sa objavila na titulke brazílskeho vydania magazínu Elle, sa predstavila v reklamných kampaniach značiek ako Christian Dior, Giorgio Armani, Ralph Lauren či Prada a bola na titulkách magazínov Cosmopolitan, GQ, Harper's Bazaar, Marie Claire a Vogue. Objavila sa aj v slávnom kalendári Pirelli a v rokoch 2000 – 2017 bola jedným z anjelikov prestížnej značky spodnej bielizne Victoria's Secret. Zahrala si v seriáloch Ako som spoznal vašu mamu (2005 – 2014), Vincentov svet (2004 – 2011), bondovke Casino Royale (2006) a tiež komédiách Ocko je doma (2015) a Ocko je doma 2 (2017). Magazín Forbes ju v roku 2012 zaradil na šieste miesto rebríčka najlepšie zarábajúcich modeliek sveta.

debata chyba
Viac na túto tému: #rozchod #Alessandra Ambrosio

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...