Mini aj kožené čižmy: Neymarova sexy polovička žiarila na žúre!

Celý športový svet rieši "kauzu" okolo dolámanej nohy futbalistu Neymara. Ale čo tak pozrieť sa na jeho sexy priateľku. Tá v pondelok zatienila aj futbalistove barly.

20.03.2018 14:47
debata
Neymar a jeho priateľka Bruna Marquezine... Foto: Reuters, PAULO WHITAKER
Neymar Neymar a jeho priateľka Bruna Marquezine prichádzajú na oslavu.

Príťažlivá herečka a modelka Bruna Marquezine, ktorá tvorí pár so slávnym športovcom už vyše roka, verne sprevádza svoju polovičku na cestách a nechýbala ani v nemocnici počas nedávnej operácie. V pondelok večer to bol však práve Neymar, ktorý robil garde Brune. Dôvodom bola totiž narodeninová oslava jej sestry v jednom z vychytených nočných klubov Sao Paula.

Marquezina potvrdzuje povesť brazílskych dievčat ako mimoriadnych krások a na párty nesklamala. Pred objektívy sa postavila v čiernych minišatách s asymetrickým lemom a cestou po schodoch smerom do klubu mala čo robiť, aby neodhalila viac než je vhodné.

Futbalista Neymar a jeho priateľka Bruna... Foto: Reuters, STRINGER
Futbalista Neymar a jeho priateľka Bruna Marquezine Futbalista Neymar a jeho priateľka Bruna Marquezine vchádzajú do nočného klubu v Sau Paule.

Iba 22-ročná kráska, ktorá na Instagrame sleduje neuveriteľných 27 miliónov ľudí (pre porovnanie, napríklad topmodelku Bellu Hadidovú sleduje „len“ 17,2 miliónov ľudí), vyzerala však očarujúco. A spkojne sa tváril aj Neymar, ktorého sužuje momentálne nutnosť sadry na nohy a chôdze s barlami. Snáď sa dá čoskoro dokopy, jeho láska mu v tom nepochybne pomôže.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Neymar #vzhľad #párty #priateľka #sexy #Bruna Marquezina

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...