Kráska, ktorej zlomili srdce posmešky! Dodnes si na to zvykám, vraví

Patrí medzi najkrajšie ženy planéty a svetové topmodelky. Začiatky svojej kariéry však prežívala ťažko. Lily Aldridge priznala, že ťažké boli najmä komentáre na internete.

31.03.2018 10:00
debata (2)
Topmodelka Lily Aldridge na archívnom zábere. Foto: SITA/AP, Andy Wong
China Victoria's Secret Lily Aldridge predviedla sexy krivky. Topmodelka Lily Aldridge na archívnom zábere.

V rozhovore pre magazín Porter sa hviezda značky Victoria's Secret priznala, že bolo pre ňu náročné, keď si uvedomila, ako sú schopní zosmiešňovať ju ľudia v diskusiách na internete či sociálnych sieťach.

„Pamätám si, keď ma vôbec prvýkrát v živote sledovali paparazzovia. Vtedy som si myslela, že ma nikto nepozná a hovorila som si, panebože, ani tomu neverím,“ opísala Aldridge. „Ale ešte horšie bolo, keď som si potom čítala, čo o mne napísali ľudia. To mi priam zlomilo srdce. Hovorili tam príšerné, fakt príšerné, príšerné veci a hovorili ich na adresu ženy, ktorá len kráča po ulici,“ pokračovala v spomínaní topmodelka.

Hoci dnes už sa snaží nebrať podobné veci osobne a nezamýšľať sa nad nimi, stále vraj na tom musí pracovať. „Nikdy som nikomu neodpísala, ale niekedy tak strašne chcem,“ komentovala.

Priznala sa tiež, že zážitok s kritikou na jej adresu pozmenil jej vnímanie toho, ako vyzerá, keď ju fotografujú. Dáva si väčší pozor, snaží sa mať všetko pod kontrolou. Uvedomuje si vraj, že to nie je vždy spontánne a rozumné, ale dnes to už berie ako súčasť svojej profesie aj svojho statusu celebrity.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #kritika #Lily Aldridge #paparazzovia

+ Začnete s pestovaním vlastných plodín a určite vám budú chutiť viac.
Nebuďte príliš nervózny, všetko zvládnete...

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...