Svet módy sa zmenil. Všetci vedia všetko, tvrdí kráska z Holandska

Patrí medzi najkrajšie modelky planéty a súčasne sa radí aj k tým, ktoré dokážu zarobiť milióny. Holandská kráska Doutzen Kroes však priznáva, že svet modelingu sa poriadne zmenil.

04.04.2018 00:00
debata
Holandská topmodelka Doutzen Kroes. Foto: SITA/AP, Andy Kropa
Holandská topmodelka Doutzen Kroes. Holandská topmodelka Doutzen Kroes.

V rozhovore pre magazín Fashion uviedla, že dnešný svet modelingu je celkom iný, ako v časoch, keď začínala ona. „Keď som začínala ja, módny priemysel bolo hravejšie prostredie. Nebolo to také vykalkulované,“ vyhlásila Kroes.

„Dnes vďaka sociálnym sieťam vie každý všetko. Máte tu tie pätnásťročné dievčatá, ktoré poznajú najväčších fotografov, vyznajú sa v módnych dizajnéroch. Ja som o tom nemala kedysi ani poňatia. Bola som naivné dievča, ktoré ledva hovorilo po anglicky,“ uviedla 33-ročná modelka a bývalá tvár Victoria's Secret.

Kroes patrila ešte pred pár rokmi medzi top-krásky v biznise, potom sa však stiahla a svoje aktivity utlmila. Dôvodom je možno aj fakt, že obe svoje deti chce vychovávať v rodnom Holandsku. Pre časopis vyhlásila, že o tom ani na chvíľu nepochybovala.

„Obaja aj s manželom sme Holanďania, takže si myslím, že je skvelé mať rodinu na mieste, kde je okolo vás ďalšia rodina, vaši blízki,“ vysvetlila.

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #modeling #zmena #zivot #Doutzen Kroes

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...