Ani najsexi kráskam to nevyjde vždy! Bella v bikinách? Vyzerá ako v plienke

Trendy sú trendy, ale výsledok nie je vždy zaručený na jednotku. Vie už o tom aj topmodelka Bella Hadid. Či skôr jej fanúšikovia.

20.04.2018 00:00
debata
Modelka Bella Hadid na zábere z Instagramu. Foto: Instagram
Modelka Bella Hadid na zábere z Instagramu. Modelka Bella Hadid na zábere z Instagramu.

Americko-jordánska kráska sa opäť raz predviedla na svojom profile na Instagrame v bikinách, no tentoraz očarila viac úsmevom než voľbou svojej plážovej garderóby. Biely dvojdielny model, ktorý si na seba vzala, síce vyzdvihol jej príťažlivé tvary od pása nahor. Ale opačným smerom to už taká sláva nebola. Prečo? Lebo Bella si na seba obliekla naberané nohavičky a vyzerala skôr akoby sa zabalila do plienky.

Úsmev na tvári tejto úspešnej modelky svedčí o tom, že sama je so sebou spokojná. My by sme jej však pre budúcnosť odporučili radšej porozmýšľať nad tým, či nevoliť o niečo pôvabnejšie kúsky.

Len nedávno sa kráska opäť vrátila z čínskej návštevy. Medzi tamojšími fanúšikmi módy a krásy je skutočnou superstar a tiež propaguje produkty značky Christion Dior Cosmetics. Zaujímavosťou pritom je, že jej sestra Gigi Hadid je v Číne údajne persona non grata. Minulý rok sa nezúčastnila ani na prehliadke značky Victoria's Secret. Hoci to nebolo oficiálne potvrdená, šuškalo sa, že Gigi nedostala víza, lebo sa v minulosti na sociálnych sieťach vyjadrovala posmešne na adresu čínskych obyvateľov.

believe you when you say it like thaat..

Príspevok, ktorý zdieľa (@bellahadid),

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #bikiny #Instagram #Telo #plienka #Bella Hadid

+ Zvoľte si vhodnú starostlivosť pre vašu pokožku, nepoužívajte hocičo.
Zvážte oblečenie aké nakupujete, môžete sa...

+ Venujte dnes svoj čas sami pre seba, potrebujete to.
Tímová spolupráca bude kľúčom k úspechu na pracovisku....