Slovenskí novinári zvolili Miss Press. Táto kráska zaujala najviac!

Titul Miss Press 2018 získala vo štvrtok na tlačovej konferencii v Bratislave súťažiaca s číslom 7 Jasmina Tatyová. Rozhodli sa tak prítomní novinári, ktorí mali možnosť zahlasovať a vybrať jednu spomedzi jedenástky finalistiek.

26.04.2018 09:16
Jasmina Tatyová Foto: ,
Víťazka ankety Miss Press Jasmina Tatyová počas tlačovej konferencie 23. ročníka súťaže Miss Slovensko 2018.
debata (28)

O korunku Miss Slovensko 2018 a ďalšie početné tituly zabojuje popri snedej Trnavčanke počas galavečera Miss Slovensko 2018 v sobotu 28. apríla v bratislavskej Inchebe ešte ďalších desať finalistiek. O dôvodoch, prečo tento rok jedna z dievčat súťaž predčasne opustila, čítajte tu.

O víťazkách aktuálneho ročníka súťaže rozhodne porota, do ktorej okrem riaditeľky Miss Slovensko Karolíny Chomistekovej zasadne aj Miss Slovensko 2017 Hanka Závodná, módny dizajnér Michael Kováčik, lekárka Alena Pallová, Andrea Gavačová či Miss Českej republiky 2009 Aneta Vignerová, český herec Jaromír Hanzlík a Mister Global 2016 Tomáš Martinka.

Finalistka s číslom 1: Dominika Grecová.
Finalistka s číslom 2: Radka Grendová.
+8Finalistka s číslom 3: Katarína Molčanová.

Galavečer, ktorý bude svojim slovom sprevádzať Libor Bouček, odvysiela v priamom prenose TV JOJ. Na divákov a diváčky čaká okrem samotných súťažných kategórii a originálnej fashion show, v rámci ktorej nebude chýbať ani promenáda v plavkách či v svadobných šatách, bohatý program plný hudobných, tanečných a akrobatických vystúpení.

Na pódiu vystúpia Dara Rolins, Emma Drobná, Tomáš Buranovský či skupina Elán, ktorá pri tejto príležitosti predstaví i novú pesničku. „Ja sa veľmi teším, že nás skupina Elán oslovila, že by s nami chceli spolupracovať a chceli by prestaviť svoju pesničku na našom finálovom večeri. Je krásna, ja som ju už počula, diváci sa naozaj majú na čo tešiť,“ povedala počas tlačovej konferencie Chomisteková, ktorá sa osobne podieľala na tvorbe jednej z kolekcií, ktoré počas večera finalistky predvedú.

zväčšiť Jedenástka finalistiek súťaže Miss Slovensko 2018. Foto: SITA, Brano Bibel
Jedenástka finalistiek súťaže Miss Slovensko 2018. Jedenástka finalistiek súťaže Miss Slovensko 2018.

Slávnostný večer zároveň odštartuje špeciálny videoklip. „Bude to veľmi podobné klipu Georgea Michaela k pesničke Freedom, ten ikonický videoklip s modelkami z 90-tych rokov, o také niečo sme sa snažili aj my a myslím, že sme sa s tým dobre popasovali. Dúfam, že to diváci ocenia,“ poznamenala riaditeľka súťaže.

Víťazka ankety Miss Press Jasmina Tatyová počas... Foto: SITA, Brano Bibel
Jasmina Tatyová Víťazka ankety Miss Press Jasmina Tatyová počas tlačovej konferencie 23. ročníka súťaže Miss Slovensko 2018.

Víťazka Miss Slovensko 2018 získa postup na Miss World 2018, honorovanú zmluvu, luxusný automobil a ďalšie zaujímavé ceny. Prvá vicemiss Slovensko 2018 pocestuje v druhej polovici roka na svetovú súťaž Miss International a druhá vicemiss bude Slovensko reprezentovať na súťaži Miss Supranational.

Ostatným finalistkám naplánovali organizátori súťaže po finálovom večeri ešte niekoľko aktivít. V máji spoločne navštívia rezort v Liptovskej Osade a v auguste ich čaká dovolenka v Turecku.

© Autorské práva vyhradené

28 debata chyba
Viac na túto tému: #prenos #Miss Slovensko #novinári #voľba #Miss Press #Jasmina Tatyová

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Jedzte to po čom sa cítite vo vlastnom tele dobre.
Nebojte sa toho, že by ste niečo pokazili, ak tak urobíte aj...