Novou Miss Slovensko je blond kráska z Humenného

Titul Miss Slovensko 2018 v sobotu večer získala 20-ročná študentka práva, Dominika Grecová z Humenného. Súťažila s číslom 1.

28.04.2018 23:06
Dominika Grecová Foto: ,
Finalistka s číslom 1, Dominika Grecová, sa stala Miss Slovensko 2018.
debata (31)

Blond rodáčka z Humenného, Dominika Grecová, si vzácnu korunku prevzala z rúk minuloročnej Miss Slovensko, Hanky Závodnej. S prestížnym titulom získala aj možnosť reprezentovať Slovensko na medzinárodnej súťaži Miss World 2018. Prvou vicemiss sa počas sobotňajšieho večera stala Radka Grendová z Revúcej, druhou vicemiss je Jasmina Tatyová z Trnavy.

Miss Slovensko 2018 - Dominika Grecová z... Foto: SITA/AP, Braňo Bibel
Dominika Grecová Miss Slovensko 2018 - Dominika Grecová z Humenného.

Prvá vicemiss Slovensko 2018 pocestuje v druhej polovici roka na svetovú súťaž Miss International a druhá vicemiss bude Slovensko reprezentovať na súťaži Miss Supranational.

Dominika Grecová študuje na Právnickej fakulte Univerzity Komenského v Bratislave, zároveň sa už niekoľko rokov aktívne venuje modelingu. Vysoká blondínka meria 181 centimetrov.

Na snímke zľava 1. Vicemiss SR 2018 Radka... Foto: TASR, Dano Veselský
Radka Grendová Na snímke zľava 1. Vicemiss SR 2018 Radka Grendová z Revúcej, Miss SR 2018 Dominika Grecová z Humenného a 2. Vicemiss SR 2018 Jasmina Tatyová z Trnavy.

Finálovým večerom, ktorý sa konal v bratislavskej Inchebe, sprevádzal český moderáto Libor Bouček. Voľbu najkrajšej Slovenky roku 2018 si televízni diváci mohli pozrieť počas dva a pol hodinového priameho prenosu televízie JOJ.

MISS Slovensko 2018 2018 Dominika Grecová z... Foto: TASR, Dano Veselský
Dominika Grecová MISS Slovensko 2018 2018 Dominika Grecová z Humenného.

Počas večera sa jedenástka dievčat predviedla na pódiu počas štyroch módnych prehliadok. Prvá módna šou sa konala za speváckeho doprovodu Dary Rolins, počas druhej, kedy finalistky predvádzali modely z dielní slovenských návrhárov, sa na pódiu obavila speváčka Emma Drobná. Najočakávanejšia disciplína večera, promenáda v plavkách, bola v poradí treťou módnou šou večera.

Okrem módnych prehliadok a speváckych či tanečných vystúpení nechýbali ani tradičné rozhovory dievčat s moderátorom či dokrútky z absolvovaných aktivít počas uplynulých týždňov. Na záver večera sa všetky finalistky predviedli aj ako nevesty, prehliadku v záplave bielych čipiek doplnilo vystúpenie Tomáša Buranovského.

Na snímke zľava 1. Vicemiss SR 2018 Radka...
Miss Slovensko 2018 - Dominika Grecová z...
+6Miss Slovensko 2018 -  Dominika Grecová z...

O víťazkách súťaže Miss Slovensko 2018 rozhodovala porota, do ktorej okrem riaditeľky Miss Slovensko Karolíny Chomistekovej zasadla aj Miss Slovensko 2017 Hanka Závodná, módny dizajnér Michael Kováčik, lekárka Alena Pallová, Andrea Gavačová či Miss Českej republiky 2009 Aneta Vignerová, český herec Jaromír Hanzlík a Mister Global 2016 Tomáš Martinka.

Hanzlík, ktorý vo februári oslávil okrúhlu sedemdesiatku, sa predviedol aj na pódiu Miss Slovensko 2018. Prezradil, že už čoskoro začne režisér Jiří Adamec nakrúcať film podľa jeho scenára s názvom Leto s džentlmenom. V druhej polovici večera skupina Elán predstavila svoju hudobnú novinku s názvom Ľúbim ťa. Okrem hlavného titulu večera boli udelené aj ďalšie ceny – pozrite si ich v našej tabuľke.

  • Miss Slovensko 2018: Dominika Grecová
  • Prvá vicemiss: Radka Grendová
  • Druhá vicemiss: Jasmina Tatyová
  • Miss Drive: Radka Grendová
  • Miss Gosh: Katarína Očovanová
  • Miss Pierot krásne vlasy: Jasmina Tatyová
  • Miss Príjemný hlas: Radka Grendová
  • Eva Miss Sympatia: Nicole Hromkovičová
Finalistka s číslom 1: Dominika Grecová.
Finalistka s číslom 2: Radka Grendová.
+8Finalistka s číslom 3: Katarína Molčanová.

© Autorské práva vyhradené

31 debata chyba
Viac na túto tému: #Humenné #Miss Slovensko 2018 #Dominika Grecová #Miss World 2018

+ Zdieľanie času s blízkymi posilní vaše šťastie a pohodu.
Dôkladný výskum pred investíciou sa vyplatí...

+ Nájdenie radosti v malých veciach vám prinesie veľké šťastie.
Rozpočtová disciplína teraz položí základy budúcej...