Jedna z najkrajších topmodeliek 90-tych rokov: Nie, neklamú vás oči!

Zo svojho krásneho úsmevu nestráca modelka Christy Turlington nič ani rok pred päťdesiatkou.

01.05.2018 00:00
debata

Meno Christy Turlington vládlo v 90-tych rokoch svetu módy. Patrila do skupiny topmodeliek a spolu s kolegyňami ako Cindy Crawford, Claudia Schiffer, Linda Evangelista či Naomi Campbell boli tými najobdivovanejšími na predvádzacích mólach či na stránkach magazínov.

Ed Burns a Christy Turlington na premiére filmu... Foto: Profimedia
Ed Burns a Christy Turlington Ed Burns a Christy Turlington na premiére filmu Summertime počas festivalu Tribeca.

Podobne ako slávna Nemka, Claudia Schiffer, si Christy dlhodobo žije svoj život mimo sveta reflektorov. S manželom, hercom Edwardom Burnsom, spoločne vychovávajú dve deti a v spokojnom vzťahu žijú od roku 2003.

Z času na čas sa však aj 49-ročná kráska objaví na červenom koberci. Urobila tak aj pred pár dňami, kedy po manželovom boku žiarila na premiére filmovej novinky Summertime počas festivalu v Tribece.

Supermodelky v plnej zostave na archívnej... Foto: Peter Lindbergh
Supermodelky v plnej zostave – zľava: Naomi Campbell, Linda Evangelista, Tatjana Patitz, Christy Turlington a Cindy Crawford. Supermodelky v plnej zostave na archívnej snímke – zľava: Naomi Campbell, Linda Evangelista, Tatjana Patitz, Christy Turlington a Cindy Crawford.

Christy zvolila kabát kimonového strihu. Stále štíhlučká modelka premiéru rozžiarila jej povestným širokým úsmevom, ktorý je nezameniteľný a patrí k jej poznávacím znameniam. Skutočnosť, že nežná tmavovláska sa blíži k päťdesiatke, je pri pohľade na jej tvár takmer neuveriteľná. Od dôb jej najväčšej slávy sa jej krásna tvár tamer nemení. Dvojnásobná mama je dlhoročnou vyznávačkou jogy, ktorú sama propaguje. Možno aj cvičenie a spokojný život bez škandálov nezanechávajú na jej tvári takmer žiadne známky starnutia.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Tribeca #Christy Turlington

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...