Topmodelka Shaik pod čepcom, bola úchvatná nevesta! Foto v článku

Jej nezameniteľný úsmev a sexy krivky dobre poznajú najmä fanúšikovia anjelikov z prehliadok Victoria's Secret. Potenciálni záujemcovia sa však už môžu lúčiť so snom zbaliť túto dámu. Je čerstvo vydatá!

03.05.2018 00:00
debata

Thank you @voguemagazine .com for capturing our wedding weekend.

Príspevok, ktorý zdieľa SHANINA SHAIK (@shaninamshaik),

Reč je o topmodelke Shanine Shaikovej, ktorá sa narodila v austrálskom Melbourne a kariéru odštartovala už ako osemročná účinkovaním v reklame pre známu automobilku. Odvtedy ubehlo veľa času a kráska s netradičným mixom génov (jej mama je Austrálčanka s litovským pôvodom a otec má pakistanský pôvod) sa zaradila medzi najžiadanejšie modelky súčasnosti.

Od uplynulého víkendu je z nej však už vydatá dáma. Modelka totiž povedala áno svojmu dlhoročnému priateľovi DJ Ruckusovi, ktorého skutočné meno je Gregory Andrews. Stalo sa tak na slnkom zaliatej pláži na Bahamách a Shaik niekoľko chvíľ zdokumentovala aj na svojom konte na Instagrame. Oblečená mala na sebe šaty z dielne značky Ralph & Russo a vyzerala úchvatne.

„Bol to nádherný víkend naplnený láskou, radosťou a veľa tancom,“ napísala k záberu z pláže, kde vo svadobných šatách ľúbezne pozerá na svojho manžela. Dvojicu v roku 2015 zoznámila boháčka Paris Hilton na hudobnom festivale Coachella.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #svadba #manžel #Bahamy #Shanina Shaik #Ralph & Russo

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...