Kajá sa za slová pre módnu bibliu! Nie som múdrejšia ako iné, vraví Bündchen

Stále patrí medzi najslávnejšie modelky, hoci pred časom ju z trónu tých najlepšie zarábajúcich zosadila Kendall Jenner. Možno aj jej sa týkali slová, ktoré uviedla Gisele Bündchen v rozhovore pre Vogue.

16.06.2018 15:40
debata
Topmodelka Gisele Bundchen v kreácii Versace. Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Topmodelka Gisele Bundchen v kreácii Versace. Topmodelka Gisele Bundchen v kreácii Versace.

Brazílska rodáčka sa v interview priznala, že nie je veľkou fanúšičkou sociálnych sietí a profilov na Instagrame či Twitteri. „Môj Instagram mi založila sestra. A keby to bolo na mne, tak tam sú samé obrázky západov slnka,“ zavtipkovala si pre Vogue 37-ročná dvojnásobná mama.

Pri otázke na porovnanie s novou generáciou topmodeliek uviedla, že sa považuje za „staršiu a rozumnejšiu“. „Ak by som sa musela promovať spôsobom, akým to robia dnešné dievčatá, zabudnite. Nerobila by som to,“ uviedla Bündchen.

Okamžite sa rozpútala diskusia medzi internetovými užívateľmi, ktorí modelku kritizovali za jej postoj aj názor. Aj preto sa asi niekdajšia hviezda kampaní pre Chanel či Dior rozhodla poslať vyhlásenie médiám, že jej slová boli nepochopené.

„Mrzí ma, že moje slová v najnovšom rozhovore pre Vogue boli zle pochopené. Môj zámer bolo jednoducho vyjadriť, že pochádzam zo staršej generácie a technologicky som pomerne neobratná. Oceňujem mladšiu generáciu a jej schopnosti zvládnuť všetky požiadavky sveta sociálnych sietí,“ kajala sa modelka – ako inak na Instagrame.

Doplnila tiež, že sa v žiadnom prípade nepovažuje za múdrejšiu ako jej mladšie kolegyne. „Všetci sa neustále učíme,“ dodala ešte.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #kritika #Instagram #modelka #Gisele Bündchen #sociálne siete #múdrosť

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....