Kelly Brook na slávnych dostihoch! Aha, prišla s futbalistom na hlave

Britská modelka a príležitostná herečka Kelly Brook si nenechala ujsť úvodný deň slávnych kráľovských dostihov v Ascote.

20.06.2018 00:00
debata

A podobne ako iné dámy, ani ona nezabudla na originálnu ozdobu hlavy. Jej klobúk bol nielenže neprehliadnuteľný, ale aj nanajvýš aktuálny. Na hlave si totiž v záplave kvetov niesla mini-postavičku anglického futbalistu so zlatou trofejou v rukách. Populárna bacuľka aj takto podporila anglický futbalový tím, ktorému viditeľne fandí na práve prebiehajúcicj MS vo futbale. Tie sa konajú v Rusku.

Modelka Kelly Brook prichádza na slávne dostihy... Foto: Profimedia
kelly Brook Modelka Kelly Brook prichádza na slávne dostihy "Royal Ascot".

Svoje sexi krivky zahalila do červených šiat v štýle Brigitte Bardotovej, ktoré jej zvodne odhaľovali ramená. K šatám s dĺžkou tesne pod kolená zvolila známa modelka a príležitostná herečka čierne lodičky na vysokom podpätku. Skvelo naladená ochotne pózovala fotografom.

Kelly Brook má na hlave klobúk... Foto: Profimedia
Kelly Brook Kelly Brook má na hlave klobúk "England World Cup" počas kráľovských dostihov v Ascote.

Dosthihy Royal Ascot patria k najvychytenejším spoločenským udalostiam sezóny a tešia sa značnej obľuje nielen britskej kráľovekej rodiny, ale aj mnohých celebrít. Pýšia sa vyše 300-ročnou tradíciou, v auguste v roku 1711 prvé dostihy zorganizovala kráľovná Anna. Tento rok sa dostihy začali 19. júna a podujatie trvá 5 dní. Pre vstup platia prísne pravidlá, čo sa oblečenia týka – pre dámy je to okrem iného dĺžka sukne – tá musí siahať minimálne po kolená. Okrem šiat sú však pre dámy povolené aj nohavicové kostými či overaly. Cena vstupeniek tento rok štartuje na sume 83 libier. Najviac záujmu sa každoročne upína ku kráľovskej lóži, v ktorej si dostihy vychutnáva spolu s členmi kráľovskej rodiny každoročne aj zopár „vyvolených“.

Dáma s klobúkom na hlave počas prvého dňa...
Dáma s klobúkom na hlave počas prvého dňa...
+13Dáma s klobúkom na hlave počas prvého dňa...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Kelly Brook #Ascot

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....