Najkrajšia Slovenka a jej leto? Leňošiť pod slnečníkom je najviac

Miss Slovensko 2018 Dominika Grecová je podľa vlastných slov vyslovene letný typ.

21.06.2018 18:08
Dominika Grecová Foto: ,
MISS Slovensko 2018 Dominika Grecová z Humenného.
debata

„Mám veľmi rada slniečko, opaľovanie, plávanie v mori a leňošenie pod slnečníkom. A hoci je leto pre niekoho absolútnym relaxom, časom ničnerobenia, určite to nie je môj prípad. Veľmi rada trávim voľný čas aktívne, najradšej v tieni nejakého stromu na víkendovej rybačke,“ prezradila v rozhovore.

Po finále Miss Slovensko si už s priateľom užila aj dovolenku pri mori. „Bolo to v krásnom prostredí tureckej Alanye. Jedným z rozhodujúcich faktorov bola časová zaneprázdnenosť nás oboch, no hoci viac-menej náhodne vybraná destinácia sa napokon ukázala ako výborná voľba,“ poznamenala. „Každá destinácia, kde je dostatok slnka a kde som s príjemnými ľuďmi, mi poskytuje dostatočný relax,“ dodala.

V nadchádzajúcich mesiacoch sa bude sústrediť najmä na prípravy na Miss World. „Toto leto nebude pre mňa obdobím dovoleniek, skôr naopak, bude to hektické obdobie vyplývajúce z plnenia povinností spojených s víťazstvom v Miss Slovensko. V najbližšom období začnem prípravu na Miss World, čo v sebe zahŕňa jazykovú prípravu, pohybovú a kultúrnu prezentáciu. Samotná súťaž Miss World trvá približne tri týždne, a tak naozaj treba byť pripravený po mentálnej aj fyzickej stránke,“ uzavrela.

debata chyba
Viac na túto tému: #leto #more #slnko #Miss Slovensko 2018 #Dominika Grecová

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...