Fanúšičky, ktoré obdivuje celý svet! Fandia v žltých topoch s číslom 10

Z úspechu národného tímu Brazílie na MS vo futbale sa tešia aj najkrajšie modelky sveta. Ako inak, veď sú Brazílčanky.

29.06.2018 00:00
debata

V stredu večer Brazília pokorila Srbsko a jej víťazstvu sa v hľadisku na štadióne v Moskve prizerala aj jedna z najkrajších a najlepšie platených modeliek sveta, Alessandra Ambrosio (37). Oblečená v žlto-zelených farbách svojej rodnej krajiny patrila v záplave brazílskych fanúšikov medzi tie, ktoré priťahovali najviac pohľadov. O svoje selfie zábery sa podelila aj so svojimi fanúšikmi na Instagrame. Vo výraznom tričku a modrých šortkách pózovala v hľadisku. Dvojnásobná mama si v Rusku okrem športu užíva aj svoj single status. Len v marci zverejnila informáciu, že jej 10-ročný vzťah s otcom jej dvoch detí, snúbencom Jamiem Mazurom, sa rozpadol.

Vai Brasillllllllllll.

A post shared by Alessandra Ambrosio (@alessandraambrosio) on

Zápas svojej rodnej krajiny so Srbskom si priamo v Moskvel užila aj ďalšia Brazílčanka, Izabel Goulart (33). Predsa len, jej radosť bola o čosi menšia, keďže jej partnerom je nemecký futbalista Kevin Trapp. A jeho tím v stredu počas zápasu s Kórejskou republikou pohorel na celej čiare. Goulart si na štadióne zapózovala v sexi žltom tričku a bielych legínach. Instagram krásky z Victoria Secret sleduje vyše štyroch miliónov fanúšikov.

Gisele Bündchen síce do Ruska necestovala, svoj tím 37-ročná modelka podporila doma. Oblečená vo farbách Brazílie fandila hráčom aj s jej dvoma ratolesťami a psami. O zábery sa rovnako ako jej kolegyne podelila na Instagrame.

Torcida organizada!! Vai Brasil!!!

A post shared by Gisele Bündchen (@gisele) on

Podobne ako Bündchen, ale obklopená kamarátkami, Brazíliu v domácom prostredí podporila aj slávna tmavovláska Adriana Lima. Na tričku jej svietila desiatka, práve s ňou hrá najslávnejší brazílsky hráč súčastnosti, Neymar.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Brazília #Neymar #Gisele Bündchen #MS vo futbale 2018

+ Čerstvý vzduch a pohyb vonku zlepšia vašu kondíciu.
Nové projekty v práci vám prinesú vzrušenie a výzvy....

+ Nový športový režim prinesie posilnenie tela aj ducha.
Ak niečo pokazíte, aj si zato zaplatíte, myslite však do...