Ešte krajšia po rokoch! Ako to Olivia Culpo robí? Máme pár tipov...

Keď v roku 2012 vyhrala celosvetovú súťaž krásy Miss Universe, mala len dvadsať rokov. Ďalšie prešli a dnes je z Olivie Culpo azda väčšia kráska ako predtým. Ale akási iná.

29.06.2018 16:37
debata
zväčšiť Záber z roku 2013: Zľava: Donald Trump, Aras... Foto: SITA/AP, Jeff Bottari
Donald Trump, Aras Agalarov, Miss Universe 2012 Olivia Culpo a ruský spevák Emin Agalarov. Záber z roku 2013: Zľava: Donald Trump, Aras Agalarov, Miss Universe 2012 Olivia Culpo a ruský spevák Emin Agalarov.

Nedávno sa v médiách objavili zábery Culpo z čias jej víťazstva v súťaži. Dôvodom bolo, že počas jej účinkovania v súťaži sa po jej boku objavil aj spevák Emin Agalarov – spomínaný v súvislosti so zasahovaním Ruska do prezidentských volieb v roku 2016.

Či už je vina na jeho strane, alebo nie, to my rozhodnúť nemôžeme. Zaujalo nás však iné. Z Culpo sa stala svetoznáma celebrita a jej tvár sa usmieva do objektívov na nejednom spoločenskom podujatí. Možno aj preto mnohí zabudli, ako vyzerala kedysi.

Modelka Olivia Culpo na zábere z roku 2017. Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Modelka Olivia Culpo na zábere z roku 2017. Modelka Olivia Culpo na zábere z roku 2017.

Na fotografii z roku 2012 síce vidieť jej typickú vystúpenú špicatú bradu, ale inak vyzerá omnoho staršie ako dvadsaťročná mladá žena. Ťažký mejkap a úprava vlasov v tomto prípade nepomohli. Celkovo však modelka a kráľovná krásy vyzerá akosi drsnejšie a staršie.

Keď sa pozriete na jej nové zábery, je celkom zjavné, že našla dobrého vizážistu aj kaderníka – obaja sa naozaj snažia a výsledkom ich práce, že Culpo vyzerá mladistvo a sviežo. A nielen to, vyzerá naozaj krásne. Ktohovie, či za tým stojí aj pomoc niekoho ďalšieho.

Línie vrások sa jej zjemnili a tvár je hladká a plná – tipujeme to na botox aj pravidelné návštevy estetickej kliniky. Nuž, byť krásna nie je len tak zadarmo…

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #Miss Universe #zmena #Olivia Culpo #vizáž #hviezdy po rokoch

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....