Jej telo bozkáva more, dekolt vystavuje objektívu! Ikona zostane ikonou

Britská ikona modelingu, Kate Moss (44), opäť pred objektívmi veľkej kampane.

04.07.2018 05:00
debata

Slávna modelka sa stala tvárou jesennej kampane značky Saint Laurent. V šatách, ktoré navrhol Anthony Vaccarello, zamierila do mora, aby zábery dostali poriadne sexi nádych. Kate Moss sa ani extra snažiť nemusela, pózovanie má stále v krvi, to sa nezabúda.

Aj po prekročení štyridsiatky je jasné, že do modelkovského dôchodku rodená Londýnčanka nepatrí. Jej krásna tvár, štíhla postavička aj odhalený dekolt dokážu stále pritiahnuť pozornosť. Moss, ktorá sa v roku 2002 stala mamou dcéry Lily Grace, nikdy netajila, že jej telo je skôr darom prírody, ako tvrdej výsledkom driny v posilňovni. „Nikdy som nebola fanúšikom telocvične ani ničoho podobného. Skôr som bola v tomto smere lenivá,“ povedala pred časom v rozhovore pre magazín W. No jej postoj k cvičeniu sa začal meniť. „Teraz som na sebe začala pracovať. Som síce len v počiatočnej fáze, ale objavila som telocvičňu a všetko okolo toho a naozaj sa cítim dobre,“ dodala.

Kate Moss pre modeling objavili už ako 14-ročnú. Na svojom konte má spoluprácu so všetkými prestížnymi značkami či magazínmi, v deväťdesiatych rokoch sa pravidelne objavovala v rebríčkoch najsexi žien sveta. Nielen jej kariéra, ale aj súkromný život bol ostro sledovaný médiami. Za sebou má búrlivý vzťah s hercom Johnnym Deppom či hudobníkom Peteom Dohertym. V roku 2011 sa vydala za gitaristu kapely The Kills, Jamieho Hincea. Ich manželstvo sa rozpadlo o päť rokov neskôr.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #kampaň #Kate Moss

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...

+ Jedzte to po čom sa cítite vo vlastnom tele dobre.
Nebojte sa toho, že by ste niečo pokazili, ak tak urobíte aj...