Londýnčania skákali do výstrihu sexi Slovenky Čerňanovej! Pozrite

Slovenská topmodelka Adriana Čerňanová, ktorá sa nedávno stala oficiálnou tvárou značky Wonderbra, sa dočkala poriadne nadživotnej podoby. A nadšenci jej skákali rovno do výstrihu.

08.12.2011 14:00
debata
Skočte si do výstrihu! Takto sa skákal... Foto: WONDERBRA
Wonderbra - kampaň Skočte si do výstrihu! Takto sa skákal bungee-jumping pred reklamou Wonderbry so Slovenkou Adrianou Čerňanovou.

Samozrejme, nie doslova. Sexi blondínka sa totiž pred pár dňami v skorých ranných hodinách objavila na známej londýnskej elektrárni Battersea vyobrazená vďaka veľkej svetelnej projekcii. Známy výrobca dámskej bielizne, ktorá v 90-tych rokoch preslávila českú krásku Evu Herzigovú, sa rozhodol takto odprezentovať nový revuločný výrobok – podprsenku s nízko posunutým (priehľadným) zapínaním, ktorá sa hodí aj do tých najhlbších výstrihov, pričom ju v dekolte nositeľky nevidieť.

V rámci štartu kampane sa Wonderbra rozhodla zorganizovať aj netradičné podujatie – bungee-jumping priamo do výstrihu krásnej Slovenky. Na závesnom gumenom lane sa vystriedalo niekoľko pánov aj dám, ktorí využili možnosť skočiť si zo známej londýnskej budovy, ale tiež byť súčasťou tohto netradičného nápadu.

Slovenská modelka Adriana Čerňanová v kampani... Foto: WONDERBRA
Wonderbra - kampaň Slovenská modelka Adriana Čerňanová v kampani na novú podprsenku nazvanú Ultimate Plunge bra.

Čerňanová, ktorá pred pár týždňami poskytla Pravde exkluzívny rozhovor, uviedla, že je zo spolupráce s Wonderbrou nadšená a dúfa, že sa vďaka tejto kampani jej kariéra môže výrazne posunúť smerom vpred. Rodáčka z Bratislavy podpísala so značkou zmluvu na dva roky.

Takto sa skákal bungee-jumping pred veľkou...
Slovenská modelka Adriana Čerňanová v kampani...
Skočte si do výstrihu! Takto sa skákal...
debata chyba

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...