Bujné krivky, ktoré zarábajú, ale aj celulitídu - slávna kráska ukázala oboje

Jej kypré krivky patria medzi najslávnejšie na svete. Aj vďaka nim a skvelej marketingovej stratégii sa zaradila Ashley Graham medzi najlepšie zarábajúce modelky planéty.

18.07.2018 00:00
debata (2)
Americká modelka Ashley Graham predvádza svoje... Foto: Profimedia
Ashley Graham Americká modelka Ashley Graham predvádza svoje bujné krivky na pláži ostrova Mykonos.

Pri pohľade na túto dámu je však jasné, že nie je žiadna klasická manekýnka s vyziabnutou postavou – práve naopak, príroda jej toho nadelila požehnane a Graham s tým narába naozaj ukážkovo. Má vlastnú líniu bielizne, plaviek či džínsov a popri tom pôsobí aj reklamná tvár mnohých značiek.

Tridsaťročnú modelku v uplynulých dňoch tiež zlákal vychytený ostrov Mykonos, kam si odletela užiť oddych a zábavu s priateľmi. Paparazzovia si ju tam našli a zvečnili tak, ako to na pláži zvyčajne býva – v bikinách.

Graham je nádherná žena a jej tvár je priam fascinujúca. Mnohým mužom imponujú aj jej plné krivky. Zábery bulvárnych reportérov však ukazujú aj to, čo zvyčajne v reklame vidieť nie je – výraznú celulitídu či slušný obvod stehien aj zadočka.

Americká modelka Ashley Graham predvádza svoje... Foto: Profimedia
Ashley Graham Americká modelka Ashley Graham predvádza svoje bujné krivky na pláži ostrova Mykonos.

Graham sa, samozrejme, nikdy netajila, že sa radí k ženám, ktoré všetky tieto „nedostatky“ dobre poznajú. Ona sama sa vraj celkom hrdo ukáže aj s celulitídou, aby ukázala všetkým bežným ženám, že modeling nie je o dokonalých ideáloch. Krásu netvoria centimetre, ani kilogramy, povedala by. A vy si môžete pozrieť jej zábery a odpovedať v našej anketovej otázke

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Telo #celulitída #sebavedomie #kilogramy #XXL modelka #Ashley Graham #ženská krása

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...