S bruškom hrdo do spoločnosti! Tehotná Kate Upton žiari po mužovom boku

Len pred pár dňami potvrdila, že čaká prvé dieťa. Topmodelka a herečka Kate Upton sa teraz už hrdo predvádza aj s rastúcim bruškom.

18.07.2018 12:15
debata
Športovec Justin Verlander a jeho manželka Kate... Foto: Reuters, Geoff Burke
Športovec Justin Verlander a jeho manželka Kate Upton. Športovec Justin Verlander a jeho manželka Kate Upton.

Hviezdu z magazínu Sports Illustrated zvečnili objektívy aj v utorok na akcii MLB All Star Games vo Washingtone, kam zamierila v sprievode manžela Justina Verlandera.

Plavovláska si obliekla biely nohavicový kostým od Anine Bing a na oči nasadila výrazné okuliare. Pod zapnutým sakom sa jej už črtali tehotenské krivky.

Z príchodu prvého potomka na svet má veľkú radosť aj športovec Verlander. „Budeš tá najúžasnejšia mama na svete. Nemôžem sa dočkať, keď spolu začneme túto novú cestu,“ napísal jej odkaz na Instagrame, kde Upton zverejnila prvú fotografiu s tehotenskými oblinami.

Katherine Elizabeth Upton sa preslávila najmä vďaka tomu, že dva razy po sebe, v roku 2012 a 2013, zdobila obálku špeciálneho plavkového čísla magazínu Sports Illustrated. Práve tento magazín ju v roku 2011 vyhlásil za Nováčika roka a o rok neskôr jej venoval titulnú stranu exkluzívneho čísla, čím jej pomohol naštartovať úspešnú kariéru, počas ktorej nechýbala v množstve rebríčkov najpríťažlivejších žien. Na titulku Sports Illustrated sa znovu vrátila v roku 2017.

Ukázala sa aj na obálkach ďalších prestížnych magazínov, napríklad na titulke Vanity Fair k jeho 100. výročiu. Ako herečka sa predstavila vo filmoch Majstrovský plán (2011), Traja hlupáci (2012) či Jedna za všetky (2014).

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #akcia #láska #tehotenstvo #Kate Upton #Justin Verlander

+ Výzvy vás posunú ďalej, čeľte im s odvahou.
Ak chcete niečo dosiahnuť, stačí len ísť podľa plánu....

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, kľúč k úspechu.
Nebojte sa toho čo bude, pre vás všetko dopadne najlepšie ako...