Modelka prekvapila, dojčila priamo na móle! Reakcie ju fakt zaskočili

Len nedávno sme písali o prehliadke magazínu Sports Illustrated, na ktorej sa predviedli modelky, ktoré reprezentovali rôznorodosť ženskej krásy. Jeden z momentov módnej šou však zaujal asi ešte viac než ostatné.

18.07.2018 14:12
debata

Reč je o modelke Mare Martinovej, bývalej hráčke volejbalu a momentálne aj pomerne čerstvej mame. Ako jedna zo šestnástich modeliek, ktoré sa zúčastnili na kastingu pre prehliadku plážovej garderóby, sa objavila na móle. Nebola však sama. Počas promenády totiž dojčila svoje dieťa.

Päťmesačnú dcérku Ariu mala pritisnutú na prsník, dievčatko malo na ušiach veľké slúchadlá, aby ju nerušila hlasná hudba, ktorá hrala modelkám do kroku. A celkom zjavne si užívala svoj klasický čas večere.

Modelka počas prehliadky plaviek pod záštitou...
Paralympionička a modelka Brenna Huckaby na...
+4Modelka počas prehliadky plaviek pod záštitou...

To potvrdila aj Mara, ktorá vraj pôvodne myslela, že sa na mólo nedostane, pretože čas kŕmenia dcérky kolidoval s časom prehliadky. Šéfredaktor Sports Illustrated sa jej však opýtal, či nechce dieťa dojčiť počas prehliadky a Martin nadšene súhlasila. Po prehliadke sa dočkala nadšených ohlasov na internete, okrem samotného magazínu ju chválila napríklad aj slávna scenáristka Shonda Rhimes.

„Som nesmierne vďačná, že som mohla priniesť toto posolstvo a dúfajme, že aj znormalizovať pohľad na dojčenie a ukázať iným ženám, že sú tiež toho schopné,“ napísala neskôr modelka na Instagrame. „Ale budem úprimná, skutočne nechápem, že z niečoho takého je udalosť dňa a titulky v novinách, pretože by to nemala byť udalosť dňa. Môj príbeh matky, ktorá dojčí svoje dieťa, by mal byť úplne obyčajný,“ doplnila ešte Mara Martin.

Na prehliadke sa predstavila aj americká paralympijská športovkyňa a modelka Brenna Huckaby či modelky s výraznou nadváhou alebo naopak, vyšportovanými fitness krivkami.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #prehliadka #dojčenie #modelka #matka #Sports Illustrated #mólo

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...