Bieberovej snúbenici ide karta! Hviezdou na titulke, jej cena rastie

Je jasné, že zásnuby s Justinom Bieberom zdvihli "trhovú cenu" Hailey Baldwinovej rádovo o desaťtisíce eur. A kto si ju uchmatol ešte pred celým "mecheche", urobil naozaj dobre.

21.07.2018 14:00
debata
Topmodelka Hailey Baldwin v šatách z kolekcie... Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
Topmodelka Hailey Baldwin v šatách z kolekcie Ralph Lauren. Topmodelka Hailey Baldwin v šatách z kolekcie Ralph Lauren.

Americká modelka síce už mala vybudovanú istú mieru popularity a kreditu, ale stále sa nemôže radiť medzi hviezdy ako Bella Hadid, Kendall Jenner či Gigi Hadid. Ktohovie však, dokedy to potrvá. Jej zásnuby s Bieberom totiž výrazne zdvihli záujem aj o celebritný rozmer jej šoubiznisovo-modelingovej reputácie.

Na svojom konte na Instagrame zverejnila plavovláska pred pár dňami záber titulnej strany magazínu Vogue Japan, na ktorej pózuje. Práve to bude jeden z prípadov, keď sa môže vydavateľ tešiť, že si Badwinovú zajednal ešte predtým, než sa rozpútal ošiaľ okolo nej a jej zásnub s kanadským spevákom.

Modelka neskrývala nadšenie, že sa objavila na obálke renomovaného módnika, hoci v zbierke jej ešte tie najexkluzívnejšie tituly, ako Vogue US alebo Vogue Italia či Vogue Paris chýbajú.

Dcéra herca Stephena Baldwina sa v minulosti však objavila na početných titulkách magazínu Elle a tiež má v zozname Vogue Turecko alebo Vogue Mexiko. Uvidíme, kam ju dotiahne potenciálny sobáš s miláčikom hudobnej scény. Možno priamo na titulku slávnej americkej mutácie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Justin Bieber #zásnuby #úspech #Vogue #popularita #titulná strana #Hailey Baldwin

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...