V 17 rokoch jej zväčšili prsia! Rodičia kývli, aby uspela vo fitness

Má len sedemnásť rokov, ale už za sebou prvé úspechy vo svete fitnessu. Práve pre tento šport si nechala Marína Hámová upraviť aj poprsie. Vraj, aby sa zvýšili jej šance medzi profesionálkami.

21.12.2011 14:14
debata
Sedemnásťročná fitneska Marína Hámová - na... Foto: ACCESS Production
Marína Hámová Sedemnásťročná fitneska Marína Hámová - na obrázku ešte v "pôvodnom" stave.

„Venujem sa bikini fitnessu a chcela by som postúpiť na profesionálnu úroveň, ktorej smerovanie udáva Amerika. Je to pre môj potenciálny úspech veľmi dôležité, lebo na súťažiach môžeme vždy vidieť len dievčatá s väčšími prsiami,“ prezradila Hámová. „Keďže som sa s takouto prednosťou nenarodila, rozhodla som sa pre zákrok,“ uviedla fitneska. Jej rozhodnutie sa môže javiť niekomu ako bláznovstvo, niekto sa pozastaví nad tým, čo na to povedali rodičia.

Faktom je, že aby mohla Hámová podstúpiť plastickú operáciu, museli súhlasiť. A súhlasili. „Zvážili sme všetky pre a proti. Absolvovali sme aj niekoľko konzultácií s odborníkmi o možných rizikách zákroku vzhľadom k jej veku,“ vysvetlila matka mladej športovkyne. Odborník vraj odobril operáciu, keďže zhodnotil, že Marína má už ukončený rast.

Sedemnásťročná fitneska Marína Hámová pózuje už... Foto: ACCESS Production
Marína Hámová Sedemnásťročná fitneska Marína Hámová pózuje už po úprave postavy. Rodičia jej dovolili nechať si vylepšiť poprsie.

Rodičovské áno vraj podporil aj fakt, že Marína je vzorná študentka a oduševnene sa venuje športu. „Som rada, že moja dcéra voľný čas trávi vo fitku a netúla sa po diskotékach s cigaretou v ruke. Učí sa na samé jednotky. Viem, že sa chce v tom, čo robí posunúť na profesionálnu úroveň a k tomu bol potrebný aj tento zákrok,“ skonštatovala Hámovej mama.

Či sa držiteľke striebornej medaily z medzinárodnej súťaže Arnold Classic Europe 2011,ktorá sa konala v Madride, podarí ďalej a výraznejšie bodovať v športovom odvetví, ktoré si vybrala, ukáže čas. Teraz už si však môže hovoriť, že vyhrala o prsia. A osobný názor v úvahe, či je správne pre šport podstupovať plastické operácie, už je len na vás.

Sedemnásťročná fitneska Marína Hámová so...
Sedemnásťročná fitneska Marína Hámová pózuje už...
+2Sedemnásťročná fitneska Marína Hámová pózuje už...
debata chyba

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....

+ Vitamíny doplníte liekmi, ktoré vám lekárnik poradí v lekárni.
Peniaze síce budete mať, ale šťastie vám to...