DiCaprio po boku svojej 21-ročnej modelky! Jej sexi mama je hercova rovesníčka

Leonardo DiCaprio (43) si s modelkami nedá pokoj. Aktuálne trávi leto vo hviezdami milovanom St. Tropez, na jachte mu robí spoločnosť krásna Camila Morrone (21).

31.07.2018 00:00
debata (1)

Tá má byť podľa medializovaných informácií jeho partnerkou. Na juhu Francúzska s hollywoodskym hercom a jeho novým objavom dovolenkuje aj mama modelky. A nejde o neznámu tmavovlásku. Mamou Camily Morrone je argentínska herečka a modelka Lucila Sola (42), ktorá je rovesníčkou DiCapria. Sola už roky žije po boku iného hollywoodskeho velikána, Al Pacina (78). Camila pochádza z manželstva Lucily Sola s hercom Maximom Morronem, za ktorého bola Argentínčanka vydatá v rokoch 1997 až 2006.

Zľava: Leonardo di Caprio, Camila Morrone a jej... Foto: Profimedia
Leonardo di Caprio Zľava: Leonardo di Caprio, Camila Morrone a jej mama Lucila Sola počas dovolenky v St. Tropez.

Hviezdna skupinka si vychutnala nielen prechádzku po pláži, ale zašla si aj do celebritami obľúbeného podniku Le Club 55.

Mladučkú modelku Camilu Morrone začali médiá spájať s oscarovým hercom v decembri, kedy ho paparazzi nachytali, ako opúšťa jej dom. Odvtedy bola dvojica zachytená na niekoľkých podujatiach bok po boku, okrem iného napríklad na oslave 60-tych narodenín moderátorky Ellen Degeneres.

Do you like this look better or the one from my last post?

A post shared by Camila Morrone (@camimorrone) on

DiCaprio je na modelky priam zaťažený, po jeho boku sa ich vystriedalo už naozaj mnoho – Bar Refaeli, Toni Garrn, Nina Agdal či Kelly Rohrbach. Najslávnejšou z jeho expartneriek je bezpochyby Brazílčanka Gisele Bündchen, s ktorou slávny herec vydržal dlhých 5 rokov.

Herec Al Pacino a jeho životná družka Lucila... Foto: SITA/AP, Nathan Denette
Al Pacino a jeho životná družka Lucila Sola Herec Al Pacino a jeho životná družka Lucila Sola predstavili spoločne film Manglehorn.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Leonardo DiCaprio #Al Pacino

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....