Beyoncé opäť pózuje pre slávne vydanie Vogue. Šéfovala obávanej Wintour?

Je to najpredávanejšie vydanie celého roka. Septembrové číslo amerického magazínu Vogue sprevádzajú veľké očakávania. Naplnila ich speváčka Beyoncé.

07.08.2018 11:00
debata

Je to práve trojnásobná mama, ktorá sa ocitla na obálke známeho módneho časopisu a ktorej tvár má prilákať tisícky čitateľov, ale tiež luxusné značky a svetoznáme firmy, ktoré vo Vogue inzerujú. Práve septembrové vydanie je pravidelne to najhrubšie v roku, obsahuje niekoľko stoviek strán, hoci tiež najväčšiu časť tohoto čísla tvorí práve inzercia. Ale kto by sa sťažoval – práve inzercia a investície sú v módnom svete dôležitým meradlom a časopis pod vedením Anny Wintourovej o ne nemá (minimálne v septembrovom vydaní) núdzu.

Tohtoročné vydanie má hneď dve rôzne verzie – na jednej pózuje speváčka v bielych šatách a s výraznou kvetinovou ozdobou hlavy, na druhej v pestrých šatách bez ramienok držiac nad hlavou hodvábnu šatku. Novinkou je však tiež fakt, že vôbec prvýkrát ho fotil afroamerický fotograf.

Ide o Tylera Mitchella, len 23-ročného talentovaného umelca, ktorý v minulosti už nafotil speváčkinu sestru Solange. Niekoľko dní sa tiež klebetí o tom, že práve Beyoncé tohto mladíka vybrala a že celkovo hovorila do tvorby a podoby vydania Vogue viac ako samotná Anna Wintour.

Hoci podobné reči sa vydavateľstvo Condé Nast snažilo vyvrátiť, raz zverejnená klebeta sa už likviduje veľmi ťažko. Najmä, ak ide o speváčku Beyoncé, ktorá je vo vlastnej tvorbe a kariére posadnutá kontrolou a každý krok má premyslený do posledného detailu.

Mimochodom, pre Beyoncé je to už druhá titulka na septembrovej obálke amerického Vogue. Nafotila jednu aj v roku 2015. Zaujímavosťou je, že pre britského Vogue „brata“ nafotila titulnú stranu iná slávna speváčka – barbadoská rodáčka Rihanna. Zhodou okolností aj jej hlavu zdobí výrazná kvetinová dekorácia, hoci celkový dojem je omnoho temnejší a dramatickejší.

Už o pár dní sa práve so „september issue“ objaví na česko-slovenskom trhu aj vôbec prvé vydanie česko-slovenskej mutácie Vogue, ktorá vyjde pod názvom Vogue CS. Nie je zatiaľ jasné, kto sa objaví na obálke, ale mohlo by ísť napríklad o slávnu českú modelku Karolínu Kurkovú, ktorej tvár sa objavuje v promo-spote na instagramovom profile nového titulu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Beyonce #kontrola #Vogue #september #Anna Wintour #vydanie #Tyler Mitchell

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....