Kto sa stane ďalšou topmodelkou? Rozhodne o tom aj krásna Jiříčková

S plejádou modeliek ako Michaela Kocianová, Barbora Brušková, Jana Tvrdíková či Barbora Podzimková sa radí agentúra Elite Model Management medzi najúspešnejšie v stredoeurópskom priestore. Nové tváre pritom objavuje každý rok.

14.08.2018 08:00
debata
Topmodelka Hana Jiříčková. Foto: archív Elite Model Managment
Topmodelka Hana Jiříčková. Topmodelka Hana Jiříčková.

Výnimka sa nekoná ani toto leto. Už tradične sa v jeho závere uskutoční finále modelingovej súťaže Schwarzkopf Elite Model Look, v rámci ktorej odborná porota vyberie víťazky aj víťazov za Slovensko aj Českú republiku. Veľkolepé finále sa každoročne koná na Pražskom hrade a práve tam sústredia organizátori aj najnovších adeptov na budúce modelky či modelov vo vrcholovom modelingu.

Rolu čestnej predsedníčky v poradí už 27. ročníka prijala česká topmodelka Hana Jiříčková, ktorá sama v súťaži kedysi bodovala. Od tohto momentu uplynulo už jedenásť rokov, ale Jiříčková sa stále radí medzi mimoriadne úspešné krásky z českej krajiny.

„Účasť vo finále Elite Model Look v roku 2007 naštartovala moju modelingovú kariéru a dala mi prvé základy,“ uviedla pre médiá blondínka, ktorá postupne pracovala pre značky ako Balmain, Max Mara či H&M. Objavila sa tiež na stránkach titulov ako je Vogue Paris, Vogue China či Antidote alebo Numero.

Popri práci modelky sa dokonca začala angažovať v dobročinnom projekte Positive Planet, ktorého úlohou je pomáhať ľuďom v núdzi a chudobe. To všetko Jiříčkovej umožnila nielen vlastná krása a ambícia, ale tiež víťazstvo v modelingovej súťaži s najdlhšou históriou v tunajšom „česko-slovenskom“ priestore.

Už o pár týždňov v jej šľapajách budú kráčať ďalšie nádejné talenty. Aké, sa dozviete, keď budete sledovať rubriky Koktail a Žena na Pravda.sk. Budeme pri tom a prinesieme vám reportáž zo samotného finále.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #modeling #finále #modelka #súťaž #Hana Jiříčková #Schwarzkopf Elite Model Look

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...