Zeta Jones vzala za módou 15-ročnú dcéru: Fíha, z nej rastie hotová Miss!

Pôvaby podediť mala rozhodne po kom. Ale aj tak zaskočí, ako príťažlivo a elegantne vyzerá dcéra slávnej herečky Catherine Zeta Jonesovej a herca Michaela Douglasa.

14.09.2018 00:00
debata (3)
Herečka Catherine Zeta-Jones vzala na... Foto: SITA/AP, Andy Kropa
Catherine Zeta-Jones vzala na prehliadku svoju dcéru Carys Zeta Douglas Herečka Catherine Zeta-Jones vzala na prehliadku svoju dcéru Carys Zeta Douglas.

Len pätnásťročná Carys Zeta Douglas sa ocitla v centre pozornosti, keď ju jej slávna mama vzala na módnu prehliadku Michaela Korsa v New Yorku. Prezentácia kolekcie jar/leto 2019 prilákala množstvo slávnych žien a mladučká Carys si medzi nimi poľahky vydobyla vlastné miesto.

Iba nedávno sa ocitla aj s mamou na titulnej strane magazínu Town & Country. Ten zároveň zverejnil rebríček 50 najzaujíma­vejších mladých dievčat a žien, ktoré ovplyvňujú dianie spoločnosti, sú digitálnymi influencerkami, alebo zaujímajú svojím talentom. Podľa vedenia magazínu má medzi nimi dlhonohá hnedovláska pevnú pozíciu a má tendenciu vyšvihnúť sa ešte ďalej.

Modelka Bella Hadid sa predvádza v kreácii od...
Topmodelka Gigi Hadid v kreácii z kolekcie...
+6Zľava: Herečky Catherine Zeta-Jones, Judith...

Je pravdou, že deti slávnych majú v čomsi život ľahší a pozornosť verejnosti k nim smeruje celkom automaticky. Niektoré to využívajú práve na platformách, akými sú Instagram či Twitter. Existuje skupina ľudí, ktorá dokonca tvrdí, že práve nové topmodelky sa rodia v slávnych rodinách a ich kariéru podmieňuje viditeľnosť na obrazovke či v iných médiách.

Ako to bude s Carys, ukáže čas. Na prehliadke Michaela Korsa sedela vedľa hviezd ako Nicole Kidman, Rose Byrne či Iman. A vy si prítomné dámy môžete pozrieť v galérii.

zväčšiť Zľava: Herečky Catherine Zeta-Jones, Judith... Foto: SITA/AP, Andy Kropa
Catherine Zeta-Jones, Judith Light, Tiffany Haddish, Nicole Kidman, modelka Iman a herečky Rose Byrne a Cynthia Erivo Zľava: Herečky Catherine Zeta-Jones, Judith Light, Tiffany Haddish, Nicole Kidman, modelka Iman a herečky Rose Byrne a Cynthia Erivo - natlačené jedna vedľa druhej ako sardinky.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #prehliadka #New York #Catherine Zeta Jones #Michael Kors #Carys Zeta Douglas

+ Nebuďte negatívny, práve naopak, konečne máte dôvod na úsmev.
Úspech príde vtedy keď sa budete snažiť a...

+ Výsledky neoklamete, preto buďte radšej úprimný hneď od začiatku.
Nebojte sa neustále, kazí vám to vykonávať...