Ani nahá, ani oblečená - tak sa krásna Mrázová lúčila v Sanreme

Nová hviezda talianskych obrazoviek, česká modelka Ivana Mrázová, má za sebou moderovanie známeho hudobného festivalu v Sanreme. Záverečný ceremoniál absolvovala v niekoľkých prevlekoch.

19.02.2012 17:19
debata
Česká modelka a moderátorka záverečného...
Ivana Mrázová Česká modelka a moderátorka záverečného ceremoniálu festivalu v Sanreme Ivana Mrázová sa počas večera objavila aj v takýchto odvážnych priehľadných šatách.

Azda najzvodnejší bol však ten, ktorý otestoval hanblivosť 175 centimetrov vysokej hnedovlásky. Šaty od Fausta Sarliho tvorila len výšivka na priehľadnom tylovom podklade. Mrázovej dokonalá postava, o ktorej už teraz hovoria Taliani v superlatívoch, v tomto modeli však vynikla. Ani nahá, ani oblečená – tak označili garderóbu, v ktorej intímne partie chránila len rafinovaná výšivka a telové nohavičky.

Modelka a moderátorka, ktorá počas večera dokonca aj vystúpila so skupinou tanečníkov, však odvážnu róbu zvládla na jednotku. O niečo náročnejšie to bolo s kreáciou z kolekcie haute couture od spomenutého Sarliho. Pudrovoružové šaty s mohutnou vlečkou dali zabrať najmä pri ceste po vyleštených schodoch. Mrázová to však zvládla bez zaváhania a s odhalenými sexi nohami.

Česká modelka a moderátorka záverečného... Foto: SITA
Ivana Mrázová Česká modelka a moderátorka záverečného ceremoniálu festivalu v Sanreme Ivana Mrázová.

Víťazkou súťažnej časti hudobnej prehliadky sa na festivale, ktorý svojím vystúpením poctila aj Patti Smith či Macy Gray, stala speváčka Emma Marrone.

Doposiaľ v Taliansku neznáma česká modelka...
Doposiaľ v Taliansku neznáma česká modelka...
+9Doposiaľ v Taliansku neznáma česká modelka...
debata chyba

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...