Ako chameleón! Krásna Kaia Gerber boduje v Miláne, ani ju nespoznáte

Na milánskych prehliadkach sa to vždy priam hemžilo topmodelkami. Medzi tými súčasnými sa nepochybne už nejaký ten mesiac pohybuje aj Kaia Gerber. Dcéra Cindy Crawfordovej bola v Miláne prekvapivo iná.

22.09.2018 10:40
debata
Modelka Kaia Gerber na prehliadke značky Prada... Foto: SITA/AP, Antonio Calanni
Modelka Kaia Gerber na prehliadke značky Prada v Miláne. Modelka Kaia Gerber na prehliadke značky Prada v Miláne. Kolekcia Jar/Leto 2019.

Dôvodom bola prehliadka značky Prada a styling, ktorý si autorka a jej tím pripravili pre prezentáciu kolekcie Jar/Leto 2019. Všetky modelky vyrazili na mólo s roztopašnou kratučkou ofinou, ktorá u mnohých pôsobila veľmi trendovo, u iných modeliek zase dodávala dojem akejsi chlapčenskosti.

Dlhonohá Gerber, ktorá sa nedávno stala tvárou kapsulovej kolekcie dizajnéra Karla Lagerfelda, vyrazila na mólo vo vzorovanom tope a šortkových nohaviciach s pukmi. Spomenutý „chalanský“ dojem bol v tomto momente neprehliadnuteľný.

Modelka Kaia Gerber na prehliadke značky Max... Foto: SITA/AP, Antonio Calanni
Modelka Kaia Gerber na prehliadke značky Max Mara v Miláne. Modelka Kaia Gerber na prehliadke značky Max Mara v Miláne.

Len 16-ročná modelka má však mnoho tvárí, čo dokázala aj na ďalších prezentáciách. Kaia Gerber už stihla v Miláne predvádzať pre značku Max Mara, Alberta Ferretti alebo Fendi. A všade bola trochu iná. Jej slávna mama môže byť hrdá – ako modelka sa nestratí.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Miláno #Prada #topmodelka #Fendi #Kaia Gerber #vizáž #Max Mara

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...