Návrat legendy aj krásna Irina ako zvodkyňa: Versace povolal krásky!

Tie najväčšie módne značky si môžu dovoliť aj tie najdrahšie modelky. A pravidelne to robia. Napríklad aj taliansky ateliér Versace.

23.09.2018 12:00
debata (1)
Ruská topmodelka Irina Shayk na prehliadke... Foto: SITA/AP, Antonio Calanni
Ruská topmodelka Irina Shayk na prehliadke značky Versace v Miláne. Ruská topmodelka Irina Shayk na prehliadke značky Versace v Miláne.

Na módnej šou v Miláne, ktorá sa konala v piatok večer v rámci týždňa módy, sa objavila celá eskadra súčasných hviezdnych krások. Nechýbali sestry Hadidové, ktoré sa radia medzi najúspešnejšie modelky súčasnosti. Doplnila ich aj krajanka Kendall Jenner či mimoriadne vyťažená Kaia Gerber, dcéra Cindy Crawfordovej.

Speváčky Rita Ora (vľavo) a Nicki Minaj pred...
Raperka Nicki Minaj pred prehliadkou Versace v...
+8Raperka Nicki Minaj pred prehliadkou Versace v...

Dizajnérka Donatella Versace však tentoraz nestavila len na „mladú krv“, ale aj osvedčené spolupracovníčky. Na mólo povolala aj jednu z múz značky, ruskú rodáčku Irinu Shaykovú.

Brunetka, ktorá je životnou partnerkou herca Bradleyho Coopera, sa ukázala v čiernych ľahučkých šatách s rozparkom a vyzerala mimoriadne sexy.

Bývalá topmodelka Shalom Harlow sa predvádza na... Foto: SITA/AP, Antonio Calanni
Bývalá topmodelka Shalom Harlow sa predvádza na prehliadke Versace v Miláne. Bývalá topmodelka Shalom Harlow sa predvádza na prehliadke Versace v Miláne.

Ešte o jednu (ba možno aj dve generácie) staršia je však Shalom Harlow, niekdajšia členka slávnej a maličkej skupiny supermodeliek 90-tych rokov. Dnes 44-ročná Harlow, ktorá sa narodila v Kanade, celú prehliadku uzatvárala a vyslúžila si veľký aplauz publika. Išlo pritom o jej prvú prehliadku po šesťročnej pauze.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #irina Shayk #Versace #Miláno #modelky #týždeň módy #Gigi Hadid #Bella Hadid #Shalom Harlow

+ Nezaoberajte sa neustále rozprávaním o cvičení, začnite konať.
Buďte viac produktívny a robte niečo preto aby...

+ Zamerajte sa na seba a na svoje chyby, všetko ostatné počká.
Časom sa všetko uvedie na pravú mieru, nemáte sa...