Magda Paveleková je nerada inkognito

Herečka Magda Paveleková tvrdí, že aj keď ju diváci poznajú z relácie TV JOJ Inkognito, nezvykne sa pred nikým zatajovať. “Inkognito sa cítim len vo vlastnej domácnosti, keď chodím v noci inkognito vyžierať chladničku,” priznala sa Paveleková.

08.06.2005 12:54
debata

Ako ďalej uviedla, vtedy by najradšej zostala inkognito najdlhšie, ako sa dá, ale jej pes jej to štekaním vždy prekazí a privolá manžela.

„Samozrejme, pred manželom som sa často hanbila, ale tá hanba je vždy kratšia ako radosť, že človek v tej chladničke niečo nájde, keď už nájde,“ spresnila Slovákmi obľúbená Majda. Paveleková sa podľa jej slov nikdy nesnažila zatajovať ani pred fanúšikmi. Tvrdí totiž, že neverí hercom, ktorí vravia, ako sú strašne unavení z toho, že ich ľudia poznajú a otravujú.

Herečku stále milo prekvapilo, keď ju ľudia spoznali a hovorili jej, ako ju majú radi. Čo však neznáša, je bozkávanie sa s fanúšikmi. Ak by ste túto 74-ročnú dámu zastavili s tým, že ju musíte pobozkať,  odpovedala by, „nemusíte a o to vás budem mať radšej“.

Magda Paveleková by sa povzbudivých slov od svojich priaznivcov nechcela vzdať. Nemá rada už len to, ak sa cíti inkognito za hranicami Slovenska, kde ju nikto nepozná.

debata chyba

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...