Triumf Crawfordovej dcéry! V Paríži nezliezla z móla a k tomu... miliónový kšeft!

V septembri oslávila 17. narodeniny. Ešte ako tínedžerka však dosiahla obrovský úspech. Z Kaie Gerberovej je nová supermodelka.

03.10.2018 00:00
Kaia Gerber Foto: ,
Modelka Kaia Gerber v kreácii Chanel Jar/Leto 2019 na prehliadke v parížskom Grand Palais.
debata (2)

Samozrejme, mnohí tvrdia, že veľkou zásluhou jej úspechu je aj slávne meno a rodina, z ktorej pochádza. 175 centimetrov vysoká kráska je totiž dcérou niekdajšej supermodelky Cindy Crawfordovej. V istých momentoch mamu pripomína, ale jej krása je o čosi jemnejšia, nežnejšia, nadčasovejšia. A to pravdepodobne dobre vidia aj svetoví dizajnéri.

Modelka Kaia Gerber na prehliadke značky...
Modelka Kaia Gerber v kreácii Chanel Jar/Leto...
+9Modelka Kaia Gerber počas prehliadky značky...

Gerber sa v posledných týždňoch naplno venovala svojej práci – počas týždňov módy totiž predvádzala pre väčšinu renomovaných značiek. Len v Paríži sa za uplynulé dni objavila na viac ako desiatke módnych prezentácií – v zozname má, samozrejme, tie najexkluzívnejšie mená. Chanel, Saint Laurent, Stella McCartney, Valentino, Isabel Marant či Off-White. V Miláne sa zase jej tvár objavila na móle značky Prada, Versace alebo Alberta Ferretti.

Modelka Kaia Gerber počas prehliadky značky... Foto: Reuters, STEPHANE MAHE
Modelka Kaia Gerber počas prehliadky značky Isabel Marant v Paríži. Modelka Kaia Gerber počas prehliadky značky Isabel Marant v Paríži.

Krásnej tínedžerke sa však darí aj na reklamnom poli. Ako oznámila svojím fanúšikom na Instagrame, len nedávno sa zaradila medzi nové tváre dekoratívnej kozmetiky Yves Saint Laurent. Jej prvý záber ju znázorňuje aj s rúžom Rouge Volupté Shine, ktorého ambasádorkou by sa mala stať.

Popularitu mladučkej Američanky sa snažia módne domy využiť naozaj naplno. A nielen tie. Napríklad francúzska mutácia magazínu Vogue ju zvolila ako tvár najnovšieho vydania a umiestnila ju na titulnú stranu. Už druhýkrát – že by to bol signál, aby sa začali obávať dámy menom Kendall Jenner či Bella Hadid? Uvidíme…

Modelka v kreácii Chanel Jar/Leto 2019 na...
Modelka na prehliadke Chanel Jar/Leto 2019.
+21Herečka Mia Goth pred prehliadkou Chanel...

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #prehliadka #modelka #úspech #Chanel #Saint Laurent #kráska #Yves Saint Laurent #Kaia Gerber

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...