Víťazka súťaže Miss neuniesla napätie! Skôr, než dostala korunku, odpadla

Víťazka medzinárodnej súťaže krásy z Paraguaja Clara Sosa omdlela v mjanmarskom meste Rangún na pódiu počas finále, ale krátko predtým ešte stihla povedať, že čakanie na oznámenie výsledku bolo neznesiteľné.

27.10.2018 00:00
Clara Sosa Foto:
Clara Sosa sa stala Miss Grand International 2018.
debata (2)

Účastníčka súťaže Miss Grand International 2018 Clara Sosa vo štvrtok odpadla, len čo ju vyhlásili za tohtoročnú víťazku. Práve vtedy sa držala za ruku s prvou vicemiss Mínákší Čaudharíovou z Indie, ktorá sa jej snažila pomôcť, ale nepodarilo sa jej Sosovú zachytiť, keď padala a narazila na dlážku.

Clara Sosa sa čoskoro spamätala a potom už mávala, plakala a usmievala sa do kamier. Následne ju obkolesili spolusúťažiace, ktoré jej blahoželali.

V rozhovore pred vyhlásením víťazky Clara Sosa s vypätím a dýchavične povedala, že asi potrebuje lekára, lebo má pocit, že dostane srdcový záchvat.

View this post on Instagram

My new family Congratulations girls! I love you all @missgrandinternational #MissGrandInternatiobal #Paraguay #NewFamily

A post shared by Clara Sosa (@_clarasosa) on

Predtým v ten istý večer dostali súťažiace otázku, ktorú krajinu by navštívili a robili tam kampaň za ukončenie vojen a násilia. Clara Sosa odpovedala, že keby vyhrala, zo „strategických“ dôvodov by si vybrala návštevu prezidenta Donalda Trumpa, „lebo Spojené štáty sú pre ostatné krajiny vzorom. Takže môj prvý odkaz preňho by znel: prosím vás, buďte vzorom mieru, lásky a tolerancie“.

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Clara Sosa #Miss Grand International 2018

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...