Pred pár dňami ohúrila Češka Mrázová krivkami Neapol! Ako obstála po boku Němcovej?

Modelka Petra Němcová bola hostiteľkou gala podujatia s názvom "1918 Century Ball", ktoré sa konalo na pražskom Žofíně pod krídlami jej nadácie Happy Hearts.

29.10.2018 00:00
debata

39-ročná hviezda dorazila na gala večeru vo veľkom štýle – stavila na neprekonateľnú zlatú. S modelom korešpondoval aj jej účes, ktorý pripomínal dobu minulého storočia – tak, ako napovedal názov podujatia.

Zľava: Modelka Ivana Mrázova a Petra Němcová na... Foto: Profimedia
Ivana Mrázova a Petra Němcová Zľava: Modelka Ivana Mrázova a Petra Němcová na gala podujatí nadácie Happy Hearts.

Niekdajšia kráska zo stránok Sports Illustrated sa aj rok pred štyridsiatkou teší z tip-top postavičky, ktorú nechala zažiariť aj počas slávnostného večera. Ako uviedla na svojom Instagrame, po podujatí už jej kroky smerovali do Mexika, kde práve vďaka pomoci jej nadácie obnovili jednu zo škôl pre tamojšie deti.

V záplave pozvaných hostí vynikla aj ďalšia krásna Češka, ktorá si podmanila Taliansko. Modelka Ivana Mrázová sa stala novou ambasádorkou nadácie Petry Němcovej. 26-ročná Češka sa len pred pár dńami prešla po móle počas prehliadky v talianskom Neapole, počas ktorej divákov v hľadisku ohúrila.

Česká modelka Ivana Mrázová a jej partner,... Foto: Profimedia
Ivana Mrázová Česká modelka Ivana Mrázová a jej partner, model Luca Onestini, počas módnej akcie v meste Neapol.

Na podujatie Petry Němcovej zvolila čierne asymetrické šaty posiate jemnými bodkami, ktoré boli previazané strieborným opaskom. Na boku ich zdobil výrazný rozparok, ktorý uporornil na pekné nohy Česky, ktorá sa teší v Taliansku enormnej popularite.

Topmodelka Petra Němcová prežila v roku 2004 ničivé cunami, pri ktorom zahynul jej partner, fotograf Simon Atlee. Potom, čo sa vyliečila z ťažkého poranenia panvy, založila nadáciu „Happy Hearts“, vďaka ktorej pomáha deťom v oblastiach postihnutých rôznymi katastrofami. Vďaka peniazom sa nadácii podarilo založiť vyše sto škôl v krízových oblastiach.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Petra Němcová #Happy Hearts Fund #Ivana Mrázová

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...