Cara Delevingne: Ženy ma inšpirujú za každých okolností

Anglickú herečku a modelku inšpirujú iné ženy v tom, aby sa prejavila. Dvadsaťšesťročná rodáčka z Londýna to uviedla v rozhovore pre magazín Harper's Bazaar.

29.10.2018 12:19
Modelka a herečka Cara Delevingne. Foto: ,
Modelka a herečka Cara Delevingne.
debata

„Vo všeobecnosti ma inšpirujú ženy, za každých okolností. Čím viac spoznávam ženy, ich príbehy, silu a inšpiráciu. V súčasnosti viac a viac žien nachádza svoj hlas a stavajú sa za to, v čo veria. Čím viac sa hovorí o zraniteľnosti, tým lepšie,“ skonštatovala Delevingne.

Mladá Angličanka tiež prezradila, že je pre ňu veľmi dôležité obklopovať sa ľuďmi, ktorí ju nezhadzujú. „Je naozaj dôležité neobklopovať sa ľuďmi, ktorí ťa neskôr zhodia. Najdôležitejšia vec, čo som sa v živote naučila, je obklopovať sa ľuďmi, ktorí sú inšpiratívni a povzbudiví a hovoria pravdu,“ dodala.

Cara Delevingne začala s modelingom už ako desaťročná, pričom kontrakt s agentúrou podpísala v roku 2009. V rokoch 2012 a 2014 získala v rámci Britských módnych cien titul Modelka roka. Ako herečka sa predstavila napríklad vo filmoch Anna Karenina (2012), S tvárou anjela (2014), Papierové mestá (2015), PAN: Cesta do Krajiny-Nekrajiny (2015), Jednotka samovrahov (2016), Valerian a mesto tisícich planét (2017) či Tulipánová horúčka (2017).

debata chyba
Viac na túto tému: #Cara Delevingne #inšpirácia

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...