Pripravená na svadbu? Priyanka Chopra v bielom, so štedro odhaleným dekoltom

Od augusta je herečka a niekdajšia Miss Universe, krásna Priyanka Chopra, zasnúbená zo spevákom Nickom Jonasom. Rodená Indka a jej o 10 rokov mladší partner si zásnuby užili vo veľkom štýle práve v Indii.

30.10.2018 00:00
debata

Hoci žiadne detailnejšie informácie o svadbe zatiaľ zverejnené nie sú, slávna kamarátka vojvodkyne Meghan, ktorá sa zúčastnila aj na jej májovej svadbe, si vyskúšala róbu takmer svadobnú. Zavítala na podujatie, ktoré sa konalo na Manhattane pod hlavičkou klenotníctva Tiffany. Práve od tejto vychytenej značky má 36-ročná herečka aj zásnubný prsteň, ktorým sa už niekoľkokrát pochválila na sociálnych sieťach.

Herečka a niekdajšia Miss Univerese Priyanka... Foto: Profimedia
Priyanka Chopra Herečka a niekdajšia Miss Univerese Priyanka Chopra na podujatí klenotníctva Tiffany v New Yorku.

Na spomínanú akciu v New Yorku dorazila v efektných bielych šatách, ktoré jej štedro odhaľovali dekolt, úzka sukňa bola zdobená jemným perím. V sexi dekolte sa čiernovlasej kráske ligotal aj jemný diamantový náhrdelník, husté vlasy jej rozpustené padali na plecia. Po boku herečky sa tento raz jej snúbenec neobjavil, pozornosť prítomných fotografov sa tak upriamila výlučne na ňu.

Ako sa Chopra pred časom vyjadria apre magazín Cosmopolitan, veľmi túži po vlastnej rodine. Je tak celkom možné, že pred oltár sa bude so svojím mladým partnerom ponáhľať. "Je to rozhodne niečo, v čo dúfam, že sa stane,“ komentovala rodinné plány pre spomínaný magazín.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Nick Jonas #Priyanka Chopra

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...