Návrat anjelika na mólo! Po dvoch dcérach pôjde znovu do negližé

Od pôrodu druhého dieťaťa uplynulo už osem mesiacov. Čas na návrat k pôvodnej figúre celkom dostatočný. Ale čas na návrat do najslávnejšej prehliadkovej šou v spodnej bielizni?

01.11.2018 10:50
debata
Behati Prinsloo prechádza po móle na prehliadke... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Behati Prinsloo prechádza po móle na prehliadke Victoria´s Secret. Behati Prinsloo prechádza po móle na prehliadke Victoria's Secret.

Áno, reč je o prehliadke značky Victoria's Secret a zdá sa, že už dnes je jasné, že na móle sa ocitne ďalšia dvojnásobná mamička. Na mysli máme konkrétne modelku Behati Prinsloo, ktorej manželom je spevák a líder Maroon 5 Adam Levine.

Dvojica sa vo februári tohto roka stala dvojnásobnými rodičmi, keď Prinsloo porodila druhú dcérku. V predposledný októbrový deň ju však v centre New Yorku zachytili objektívy paparazzov, ako mieri na fiting značky Victoria's Secret.

Keďže rodáčka z Namíbie je jedným zo zazmluvnených anjelikov výrobcu dámskej bielizne, miesto na šou mala viac-menej isté. Pravda však je, že ak by nebola vo forme, značka by si asi našla výhovorku, ako ju neangažovať. Diváci na mieste, ale aj následne vďaka televíznemu záznamu na celom svete ju však tento rok uvidia. Prinsloo sa vráti po dvojročnej pauze.

Prehliadka Victoria's Secret sa tento rok vracia do New Yorku a nemali by na nej chýbať ani ďalšie slávne mená. Určite však už nepríde Alessandra Ambrosio – brazílska gazela ohlásila odchod „zo stajne“ VS pred pár mesiacmi.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #modelka #návrat #Victoria's Secret #Behati Prinsloo

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...