Kráska z Korziky celkom na zjedenie! Toto jej asi do Miss Universe nevydrží

Hoci v súťaži Miss Francúzsko skončila na druhom mieste, pocestuje reprezentovať krajinu do Thajska na svetovú súťaž krásy Miss Universe.

02.11.2018 03:00
debata
Eva Colas, prvá vicemiss Francúzsko, na... Foto: Reuters, CHARLES PLATIAU
Eva Colas na prehliadke Chocolate Fair Eva Colas, prvá vicemiss Francúzsko, na prehliadke Chocolate Fair.

Modelka a vyštudovaná manažérka Eva Colas sa len nedávno objavila aj na módnej prehliadke, kde jednotlivé modely boli na zjedenie. A to doslova.

Išlo totiž o prezentáciu šikovnosti a majstrovstva francúzskych výrobcov čokolády a aj šaty, v ktorých sa predviedla 22-ročná Korzičanka, boli z veľkej časti vytvorené práve milovanou sladkou pochúťkou.

Eva Colas na prehliadke Chocolate Fair (Salon... Foto: Reuters, CHARLES PLATIAU
Eva Colas na prehliadke Chocolate Fair Eva Colas na prehliadke Chocolate Fair (Salon du Chocolat) v Paríži, kde predviedla šaty z čokolády.

Eva Colas sa pred objektívmi ukázala v pomerne opulentnej róbe zdobenej lístkami a kvetinami z čokolády. Jej nezameniteľný úsmev z tváre nemizol, ale predvádzať sa takto nemohla príliš dlho. Telesná teplota by totiž čokoládu začala veľmi rýchlo roztápať.

Na súťaž Miss Universe do Thajska pocestuje táto hnedovláska ako ambasádorka Francúzska, hoci doma získala v súťaži titul prvej vicemiss. Miss Francúzsko Maëva Coucke bude v podobnom čase totiž reprezentovať krajinu na súťaži Miss World, ktorá sa koná v Číne.

debata chyba
Viac na túto tému: #čokoláda #modelka #sexy #Miss Francúzsko

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...