Zbohom, anjelici! Dojatá veteránka Lima sa lúčila s najsexi prehliadkou roka

Dlhých osemnásť rokov ubehlo od debutu brazílskej topmodelky Adriany Limy na prehliadke značky Victoria's Secret. Vo štvrtok večer v New Yorku pre výrobcu dámskej bielizne predvádzala poslednýkrát.

09.11.2018 12:00
Adriana Lima Foto: ,
Modelka Adriana Lima neskrývala dojatie na rozlúčkovej prehliadke Victoria´s Secret v roku 2018.
debata

Dvojnásobná mama, ktorá bola vo veku 37 rokov vôbec najstaršou modelkou na štvrtkovej prehliadke VS v New Yorku, sa zároveň touto veľkolepou šou rozlúčila. Len pár hodín pred štartom prehliadky to oznámila na svojom Instagrame.

Video

„Milá Victoria, ďakujem ti za to, že si mi ukázala svet. Ďakujem, že si sa so mnou delila o tajomstvá a za to najdôležitejšie – že si mi nedala len krídla, ale naučila ma lietať,“ napísala v odkaze Lima.

Na móle o pár hodín neskôr sa predviedla v dvoch rozličných outfitoch a jej rozlúčka ju dojala. Objektívy modelku zachytili so slzami v očiach, keď jej publikum aplaudovalo a sexy brunetka si vychutnala aj standing ovation.

zväčšiť Modelka Adriana Lima kráčala po móle... Foto: SITA/AP, Profimedia
Modelka Adriana Lima kráčala po móle Victoria´s Secret osemnásťkrát. Modelka Adriana Lima kráčala po móle Victoria's Secret osemnásťkrát.

Po odchode Limy sa služobne najstaršími modelkami stanú ďalšie dvojnásobné mamičky – modelky Behati Prinsloo a Candice Swanepoel. Obe stihli v roku 2018 druhý pôrod a obe sa predviedli na móle v ukážkovej forme. Ďalšie krásky si môžete pozrieť v našej galérii, alebo si pozrieť video o módnej šou.

Model Adriana Lima (v strede) je najstaršou...
Modelka na prehliadke Victoria´s Secret Fashion...
+42Modelka na prehliadke Victoria´s Secret Fashion...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #prehliadka #kariéra #koniec #rozlúčka #Victoria´s Secret #Adriana Lima

+ Vyskúšajte nové zdravé recepty, objavte radosť z varenia.
Neberte nič na ľahkú váhu, avšak nič ani veľmi...

+ Ak budete skutočne chcieť, všetko vám pôjde tak ako v predstavách.
Nenechajte aby za vás prácu robil niekto iný;...