Švédska sexbomba oslávila narodeniny: Zvodné pózy aj milovaná rodina!

Na nedávnej prehliadke Victoria's Secret bola jednou z najväčších hviezd. Značka jej totiž zverila predvádzanie miliónovej podprsenky. Elsa Hosk oslávila v pondelok 30. narodeniny.

21.11.2018 00:00
debata
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa elsa hosk (@hoskelsa),

Švédska modelka pri tejto príležitosti odcestovala do mexického Tulumu a vzala so sebou aj svojich najbližších či napríklad kamarátku a kolegyňu Marthu Huntovú. „Všetko, čo si želám na moje narodeniny… je láska,“ napísala blondínka na sociálnej sieti Instagram a zverejnila zábery z osláv v úzkom kruhu.

Samozrejme, výlet do Mexika sa nezaobišiel ani bez bikín a predvádzania sexi kriviek, ktoré Hoskovej nadelila genetika aj matka príroda. Na pláži si potom zapózovala aj v sexi tope a nohavičkách so zvieracím vzorom.

Modelka Elsa Hosk predviedla luxusnú Fantasy... Foto: Reuters, MIKE SEGAR
Modelka Elsa Hosk predviedla luxusnú Fantasy Bra z diamantov. Modelka Elsa Hosk predviedla luxusnú Fantasy Bra z diamantov.

V Mexiku nechýbal ani modelkin životný partner – Tom Daly, ktorý je kreatívnym riaditeľom a spoluzakladateľom spoločnosti District Vision. Ten pre zmenu nedávno na Instagrame zverejnil zábery s Elsou a batoľaťom v náručí. Poznámka pod fotografiou obsahovala informáciu, že dieťa nie je ich.

Blízki priatelia páru však tvrdia, že obaja už uvažujú nad tým, že by si spolu založili rodinu. Pre Hoskovú by to bol prvý potomok. Mnoho jej kolegýň z Victoria's Secret je však už matkami, takže pre kariéru by to asi problém nebol. Ktohovie, možno dostala darček k 30-ke…

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

HBD Hoskinator!! I love you====== Nadpis ide sem... ====== [disclaimer: not our child]

Príspevok, ktorý zdieľa Tom Daly (@tomtomdaly),

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #dieťa #narodeniny #partner #Instagram #oslava #Elsa Hosk

+ Pomáhajte s triedením odpadu, deti uvidia ako vám na tom záleží.
Zopár vecí sa pokazilo, avšak to nemusí byť len...

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...