Bruno natrel Sklenaříkovej ruky, manžel prsia

O "kozmetickú opateru" zo strany mužov nemá slovenská modelka Adriana Sklenaříková-Karembeu núdzu. Najprv jej dekolt natrel manžel Christian a následne sa jej rukám venoval moderátor Bruno Ciberej. Nejde však o žiaden milostný trojuholník, to len dvojica pánov netradične pokrstila kozmetickú líniu plavovlasej topmodelky. Pribudli fotky z krstu!

09.11.2006 00:14
debata

Po Francúzsku a Grécku sa tak Česká a Slovenská republika stali ďalšími krajinami, v ktorých sa bude predávať kozmetika Adriany Sklenaříkovej-Karembeu s názvom Silicium +. „Nejde o žiaden marketingový ťah. Pri tvorbe kozmetiky som sa snažila využiť moje štrnásťročné skúsenosti v modelingu a vytvoriť niečo, čo by ženám naozaj pomohlo,“ prezradila Adriana, s ktorou okrem spomenutých pánov krémiky uviedla na slovenský trh aj mama. Trojica si pritom „krstenie“ dôsledne rozvrhla: Futbalista Karembeu natrel svojej manželke špeciálny prípravok priamo na dekolt, Adrianina mama si vystačila s rukou a moderátor podujatia – Bruno Ciberej otestoval na Adrianinej ľavej paži telové mlieko.

Podľa najznámejšej slovenskej modelky pritom rozhodne neplatí pravidlo, že čím je kozmetika drahšia, tým je lepšia. „Vôbec to tak nie je. Ja sama som dlhé roky zvykla používať hydratačný krém za sto korún. Ženy nie sú hlúpe a zistia rýchlo, že niečo nefunguje. V kozmetike obzvlásť,“ myslí si rodáčka z Banskej Bystrice. A čo hovorí na to, že keď sa množstvo známych prominentiek zameria na kozmetický priemysel, zväčša je výsledkom ich vlastný parfém. Neplánuje aj Adriana vlastnú vôňu? „Úprimne, mám pocit, že vytvoriť parfém je to najjednoduchšie. Je to jednorázovka a ja som chcela priniesť niečo trvácnejšie,“ hovorí Adriana, ktorá nedávno dokončila nakrúcanie tretieho pokračovania príbehu o Asterixovi a Obelixovi.

„Natáčali sme v španielskom Alicante. Nemám tam žiadnu veľkú úlohu, ale veľmi sa z toho celého teším. Vo filme sú vlastne len tri ženské postavy. Ja som jedna z nich. A konečne som mala možnosť zistiť, ako sa točí veľkoprodukcia,“ vysvetľuje bývalá hviezda značky Wonderbra. Francúzski producenti do snímky vložili takmer 80 miliónov eur a na konečnom výsledku sa to určite odrazí. Film by mal prísť do kín až začiatkom roku 2008.

debata chyba

+ Začnete s pestovaním vlastných plodín a určite vám budú chutiť viac.
Nebuďte príliš nervózny, všetko zvládnete...

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...