To je nuda! DiCaprio v Paríži svoju mladučkú modelku veru nezabával

Vyrazili do mesta zaľúbených! Leonardo DiCaprio (44) a jeho krásna priateľka, modelka Camila Morrone (21), prežívajú vzťah už niekoľko mesiacov.

04.12.2018 00:00
debata (1)

Svoj vzťah nijako netaja, spoločné chvíle si vychutnávajú nielen v uliciach Los Angeles a vychytených reštauáciách, ale aj v Európe.

Herec  Leonardo DiCaprio a Camila Morrone na... Foto: Profimedia
Leonardo DiCaprio Herec Leonardo DiCaprio a Camila Morrone na prestížne podujatie "Longines Grand Prix" v Paríži.

Aktuálne si zaleteli do metropoly Francúzka, do romantického Paríža. Spoločne zavítali aj na futbalový zápas medzi Paris St. Germain a FC Liverpool. Dvojicu v hľadisku zachytilo aj pozorné oko fotografa. Potom nasledovalo ďalšie podujatie – párik si pozrel podujatie Longines Grand Prix v Paríži v parkúrovom skákaní. Kone však mladú krásku viditeľne nebavili, jej znudený pohľad na paparazzi zábere hovorí za všetko.

A hoci paparazzovské fotografie oscarového herca s jeho vyvolenou nie sú už také výnimočné, ich oficiálneho spoločného vystúpenia na červenom koberci sme doposiaľ svedkami neboli. Niečo také však k DiCapriovi dlhodobo nepatrí, na oficiálbnych podujatiacjh sa už roky objavuje sám alebo v obklopení svojich kolegov. Krásne a mladé partnerky, zväčša vychytené modelky, s ním na prestížne podujatoa nechodia.

Modelka Camila Morrone na nedávnom podujatí... Foto: Profimedia
Camila Morrone Modelka Camila Morrone na nedávnom podujatí LACMA Art + Film Gala.

Mamou krásnej Camilly je modelka a herečka Lucila Sola. 43-ročná argentínska rodáčka bola dlhorčonou partnerkou oscarového herca Al Pacina (78). Práve ona sprevádzala svoju dcéru a jej slávneho parnera aj naletnej dovolenke v letovisku St. Tropez.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #modelka #Leonardo DiCaprio #Paríž

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...