V bikinách ako každý rok! Ale tentoraz je čosi iné... nový milenec!

Počas uplynulých rokov bolo o takomto čase vídať na pláži v Karibiku či Brazílii jednu z najžiadanejších modeliek sveta Alessandru Ambrosio. Zvyčajne s partnerom Jamiem Mazurom a dcérami. Teraz dcéry chýbali a partner je nový.

27.12.2018 14:03
debata
zväčšiť Modelka Alessandra Ambrosio a jej nový priateľ... Foto: Profimedia
Modelka Alessandra Ambrosio a jej nový priateľ Nicolo Oddi si užívala chvíle voľna na pláži v Brazílii. Modelka Alessandra Ambrosio a jej nový priateľ Nicolo Oddi si užívala chvíle voľna na pláži v Brazílii.

Paparazzovia zachytili krásnu modelku a niekdajšiu tvár značky Victoria's Secret na pláži brazílskeho letoviska Florianopolis v spoločnosti Nicola Oddiho, nového partnera, s ktorým sa začala stretávať zhruba pred polrokom.

Ambrosio odetá do dvojdielneho bikinového kompletu sa už pomaly prehupla k štyridsiatke, no stále sa môže pýšiť mimoriadne zvodnými krivkami. A zdá sa, že aj staronovými emóciami zaľúbenej školáčky. Presne tak totiž vyzerá po boku Oddiho, ktorý je úspešným podnikateľom.

Modelka už tento rok chýbala na prehliadke značky Victoria's Secret – s americkým výrobcom bielizne sa rozlúčila minulý rok prehliadkou v Šanghaji. Tento rok firmu opustila aj jej krajanka Adriana Lima. Spoločne patrili medzi veteránky a najdlhšie aktívne modelky dielne pod skratkou VS.

Ako ukázal rebríček časopisu Forbes, kedysi niekdajšie členky rebríčka najlepšia zarábajúcich modeliek vypadli po rokoch z prvej desiatky. Vzhľadom na fakt, že Ambrosio je vlastne už v modelingovom dôchodku, je to však asi celkom pochopiteľné.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #dovolenka #pláž #modelka #milenec #Alessandra Ambrosio

+ Nato aby ste mohli pomáhať ľuďom okolo seba musíte byť silný.
Sami zo seba budete mať lepší pocit keď všetko...

+ Ak budete skutočne chcieť, všetko vám pôjde tak ako v predstavách.
Nenechajte aby za vás prácu robil niekto iný;...