Ako sexy študentka! Za krásnou Tayor Hill sa na pláži otočí každá hlava

Patrí momentálne medzi najúspešnejšie modelky Ameriky. Hoci v civile by ste si ju pomýlili s obyčajnou tínedžerkou zo strednej školy, 22-ročná Taylor je pri práci neprehliadnuteľná.

12.01.2019 11:00
debata (1)
Topmodelka Taylor Hill filmovala nový spot na... Foto: Profimedia
Topmodelka Taylor Hill filmovala nový spot na parfum značky Victoria´s Secret. Topmodelka Taylor Hill filmovala nový spot na parfum značky Victoria's Secret.

Len pred pár dňami zachytili objektívy hnedovlásku, ktorá je hviezdou značky Victoria's Secret, na pláži v Miami. A dôvodomnebola zábava, aj keď to mohlo tak vyzerať.

Hill totiž práve tu fotografovala a nakrúcala nový spot na parfum spomenutého výrobcu dámskej bielizne a doplnkov pre ženy. Tentoraz v hre nebola žiadna luxusná bielizeň či odhaľujúce bikiny – Hill pôsobila veľmi uvoľnene, celý styling bol odľahčený, nežný, dievčenský a predsa sexy.

Taylor Hill prichádza na after párty po módnej... Foto: SITA/AP, Charles Sykes
Taylor Hill Taylor Hill prichádza na after párty po módnej šou Victoria's Secret 2018.

O úspechu Hillovej však svedčí aj fakt, že rovnako ako propaguje produkty VS, je aj hviezdou ďalších značiek. Ako dokonalé stelesnenie americkej krásy si ju do svojej reklamy vybral aj známy Ralph Lauren.

Hoci do TOP 10 najlepšie zarábajúcich modeliek sa zatiaľ neprepracovala, podľa odborníkov je to len otázka času – práve preto, že Hill je miláčikom komerčných značiek, ale rovnako dokáže osloviť aj dizajnérske mená ako Prada či Alexander McQueen. Uvidíme, kam to teda dotiahne, zatiaľ si pozrite aspoň jej sexy momentky z prehliadok, pláže či červeného koberca.

Topmodelka Taylor Hill v kreácii od Diane von... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Topmodelka Taylor Hill v kreácii od Diane von Furstenberg. Topmodelka Taylor Hill v kreácii od Diane von Furstenberg.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #krása #pláž #modelka #fotenie #sexy #Taylor Hill

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...