Rozchod! Najhoršie rozhodnutie, ale spravili sme ho, vraví krásna Prinsloo

Modelka Behati Prinsloo je šťastne vydatá za hudobníka Adama Levina. Spolu vychovávajú aj dve deti a kráska, ktorá sa narodila v Namíbii, tvrdí, že do Levina sa zamilovala na prvý pohľad.

12.01.2019 16:00
debata
Modelka Behati Prinsloo žiarila v kreácii... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Behati Prinsloo žiarila v kreácii KaufmanFranco Modelka Behati Prinsloo žiarila v kreácii KaufmanFranco. Po boku manžela Adama Levina.

V rozhovore pre magazín Porter však 30-ročná modelka prezradila aj niečo iné. S lídrom kapely Maroon 5 sa počas ich vzťahu totiž na istý čas rozišli.

„Rozišli sme sa na dva mesiace, aby sme si potom uvedomili, že to bolo najhoršie rozhodnutie, aké sme mohli spraviť,“ uviedla pre časopis. „Potom sme sa znovu dali dohromady, zasnúbili, vzali. Bola to poriadne divoká jazda,“ opísala Prinsloo, na ktorej rozchod s Levinom dnes už mnohí zabudli.

Hviezda značky Victoria's Secret však opísala pre časopis aj moment prvého stretnutia s otcom svojich detí. Odporučil ju vraj spoločný kamarát, pretože Levine hľadal dievča do videoklipu. „Asi mesiac od tejto chvíle som letela do Los Angeles, lebo som tam mala prácu. Vtedy sme sa stretli prvýkrát osobne,“ zaspomínala si.

„Bol to taký klasický filmový moment, keď vojdete do tmavého štúdia a všetci sa na vás pozrú. Adam mal na rukách boxerské rukavice, prišiel ku mne a objal ma. Bolo to trápne. Ale potom ma vzal na večeru, rozprávali sme sa celé hodiny a užili si nádherný čas. Bola to láska na prvý pohľad,“ skonštatovala Prinsloo.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #rozchod #Adam Levine #manželia #Behati Prinsloo

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...