Miss Media: Krásne sme všetky, stačí sa len dobre vyspať + VIDEO

Dvanásť finalistiek súťaže Miss Universe SR 2008 v sobotu zabojuje o titul najkrajšej Slovenky, jedna z nich sa však už môže tešiť z titulu, ktorý jej udelili novinári. Miss Media 2008 - Bratislavčanka Andrea Járová je dvadsaťtriročná blondínka, ktorá určite nemá malé šance ani vo veľkom finále - sama však možnosti hodnotí opatrne.

07.03.2008 07:55
Miss Media 2008 Andrea Járová Foto:
Najkrajšou finalistkou Miss Universe SR 2008 podľa novinárov sa stala Andrea Járová z Bratislavy.
debata

„Všetkých dvanásť dievčat je naozaj krásnych a netuším, ako to v sobotu dopadne,“ dušuje sa blondínka. „Myslím si, že to záleží len od toho, ktoré dievča sa dobre vyspí, ktoré ukáže pravú dravosť a energickosť,“ dodáva Andrea. O jej snahe obstáť čo najlepšie však svedčí aj fakt, že do súťaže sa prihlásila druhýkrát. Pri jej premiére pred štyrmi rokmi si totiž nešťastne zlomila nohu a boj musela vzdať. Dnes je vraj zrelšia a neberie veci až príliš vážne. „Existujú aj dôležitejšie hodnoty ako víťazstvo v súťaži krásy. Samozrejme, záleží mi na tom, aby sobotné finále dopadlo čo najlepšie, ale keď nevyhrám, svet sa nezborí,“ vysvetľuje jedna z horúcich kandidátok na kreslo novej Miss Universe SR.

Či patrí Járová aj medzi favoritky riaditeľky súťaže Silvie Lakatošovej-Chovancovej nevedno – bývalá kráľovná krásy, ktorá súťaž organizuje už desiaty rok, nechcela mená favoritiek konkretizovať. „Mám asi štyri dievčatá, pri ktorých výhre by som bola absolútne spokojná,“ s úsmevom prezrádza Lakatošová a dopĺňa: „Sú medzi nimi blondínky aj brunetky. Ale viac neprezradím.“

debata chyba

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...