Herzigovej slávna reklama vznikla pred štvrťstoročím! Ona je odvážna aj dnes

Svojou oslnivou krásou a zvodnou postavou si Eva Herzigová (45) v devätdesiatych rokoch podmanila svet módy.

28.01.2019 00:00
debata

Rodáčka z českého Litvínova sa stala jednou z prvých modeliek z východu, ktorým sa podarilo preraziť a naplno zažiariť vo svete modelingu. Jej úspech bol závratný, postarala sa o to aj jej zmluva so značkou Wonderbra. Kampaň na zvodné kúsky spodnej bielizne, ktorá sa niesla v hesle „Hello Boys“, z nej v roku 1994 spravila svetovú hviezdu. A dodnes patrí medzi tie najslávnejšie.

Foto: Eva Herzigová v slávnej reklame pre značku Wonderbra.
Eva herzigova

Hoci najväčšie úspechy prežívala Herzigová práve v devätdesiatych rokoch, do zabudnutia rozhodne neupadla. Aktuálne zvádza opäť, na stránkach magazínu Tatler. Pred objektívom fotografa Simona Emmetta sa z nežnej blondínky zmenila na vzrušujúcu zvodkyňu. A táto poloha jej na fotografii naozaj pristane.

Odvážny model šiat značky Prada ponúha viac ako dráždivý pohľad na jej poprsie. Provokujúca fotografia sa objavila aj na Instagrame spomínaného magazínu, kde zaujala. Modelka sa dočkala množstva pochvaľných komentárov. Svoje poprsie môže s hrdosťou predvdázať aj 25 rokov po slávnej reklame.

Herzigová je trojnásobnou mamou, otcom jej troch synov je jej snúbenec, Gregorio Marsiaj. Tvorí s ním pár už 16 rokov. Ako sa vyjadrila v rozhovore pre Tatler, ak sa rozhodnú pre svadbu, určite sa nebude niesť v tradičnom duchu. „Tradičná svadba je obrovské klišé a všetky svadby vyzerajú rovnako,“ povedala v rozhovore a pokračovala: „Biele šaty, družičky, veľká párty, na ktorej sa všetci opijú a stojí to celý majetok. Svadba je veľmi intímna záležitosť, ale stala sa z nej udalosť podľa šablóny.“

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #modeling #Eva Herzigová

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....